2777
2789

ی عالمه وسیله ریز   همش و ریختم تو  گونی   دارم دیونه میشم داغونم همش چیزی میخوام باید بگردم.  اون وقت شوهرم پول نداره بخره من هیچی نمیگم اون هرروز ب من میگه شلخته امشب بهش گفتم برو ننه ات و بیار ببین بدون کمد وکابنت میتونه زندکی کنه من چ گهی بخورم باظرف ها  جانیست بزارم انقدرگفته اخر امشب گفتم من میرم تو خیابون پول کمد ودرمیارم ریده شد ب حالش منی که یتو بهش نمیگفتم  انقدر روان  من و دستکاری نکنه  گفتم ماشین بفروش کمد بگیرم قبول نمکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست دوم هم نمیتونه بگیره؟!درکت میکنم واقعا وقتی کمد نیست دیگه چرا رو اعصاب شما میره.منم سر جا نداشتن خیلی چقتا اذیت میشم کابینتام خیلی کمه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خیلی سخته اینجوری 

پولاتو جمع کن طبقه های بدون در و شیشه ارزونترن از اونا بگیر هر جا هم رفتی با خودت ببر یا یه سریاش آویزون میشه به یخچال

قیمتاشونم زیاد نیست 

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

ظرف ها رو هم اونایی که استفاده نمیکنی یا کمتر استفاده میکنی کارتن کن و روشون بنویس چی نچندتایی که لا ...

کردم ولی زیاده هرکاری کنی نمیشه کاملا مرتب باشه همش وسیله لازم دارم توقع بیجا داره