ی عالمه وسیله ریز همش و ریختم تو گونی دارم دیونه میشم داغونم همش چیزی میخوام باید بگردم. اون وقت شوهرم پول نداره بخره من هیچی نمیگم اون هرروز ب من میگه شلخته امشب بهش گفتم برو ننه ات و بیار ببین بدون کمد وکابنت میتونه زندکی کنه من چ گهی بخورم باظرف ها جانیست بزارم انقدرگفته اخر امشب گفتم من میرم تو خیابون پول کمد ودرمیارم ریده شد ب حالش منی که یتو بهش نمیگفتم انقدر روان من و دستکاری نکنه گفتم ماشین بفروش کمد بگیرم قبول نمکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست دوم هم نمیتونه بگیره؟!درکت میکنم واقعا وقتی کمد نیست دیگه چرا رو اعصاب شما میره.منم سر جا نداشتن خیلی چقتا اذیت میشم کابینتام خیلی کمه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.