2777
2789
عنوان

خونمون کوچک و هیچ کمد وکابینت نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 98 پست
فعلا هیچ پولی نیست درک درد من این بمن میگه شلخته

خیلی خوب حالا توام  گیرنده بهش هی  پول نباشه دیگه نمیشه کابینت زد پس وقت خوبی رو انتخاب نوردی برای گفتن 

دوما اگر پول باشه خودش میفهمه

حالا لازم نیست گونی بباری بریزی اونجور الع واقعا ادم شلخوه دیده میشه  

من عروس بودم رفتم خونه ایی که هیچ کابینتی نداشت 

با کارتن ها انقدر مرتب ومنظم لباس و وسایلامو میچیدم  چقدر تمیز 

تازه اجاره هم بودم 

سراین جیزها دعوا نکنید  کابینت هم نیزنید کمد هم میزنید شاید این خونه را فروختید بزرگشو خریدید خدا رو چه دیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حسی بدی،، مامان اینام تازه خونه ساختن، ماه پیش کابینت زد 170،این ماه فرش وتی وی خرید باهم 150..

کلی خرده ریز و دکوری خریده،، پولش ته کشید کمد دیواریاش مونده،میگه 2،3ماه بعد پول دستش میاد، ،

بنده خدا ساک و جعبه کرده، مرتب چیده رو هم.. 

ولییی خیلییی اذیته.. 

ان‌شاءالله زودتر شمام کمد بزنی.. 

برو ام‌دی‌اف های ارزون قیمت کن و ببین چند درمیاد برات عزیز.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خیلی خوب حالا توام گیرنده بهش هی پول نباشه دیگه نمیشه کابینت زد پس وقت خوبی رو انتخاب نوردی برای گ ...

من خودم دارم دیونه مبشم  تلاش کردم با کمترین جا تمیز گزاشتم ولی یکسره لباس وسیله  یکم بهم میخوره میگه شلخته دیگه میخوام خودمو بکشم راحت شم

حداقل یه ۶ ماه برو سرکار بعد نرو  

شوهرت کار نمیکنه ؟

بچه دارید؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من خودم دارم دیونه مبشم تلاش کردم با کمترین جا تمیز گزاشتم ولی یکسره لباس وسیله یکم بهم میخوره میگ ...

بگه بابا ولش کن 

چه خودکشی عقلتو ازدست دادی واسه کابینت بشین سرجات زندگیتو بکن بیرون هیچیکس حامی ادم نمیشه زمونه بدی شده 

فعلا هیچ پولی نیست درک درد من این بمن میگه شلخته

بنظرم اگه میشه وسایلا تو بزار تو کارتن همینجوری مرتب گوشه آشپزخونه بچین فک کنم بهتر از این باشه که بریزی تو گونی بعد کم کم تشویقش کن حداقل چندتا کابینت دسته دو بگیره برات میدونم چی میگی 

خاله منم دقیقا همینجوریه اونم خونه شون نه کابینت داره نه کمد وسایلا شو طفلی یه گوشه چیده شوهرش همه جا رو پر کرده زنم شلخته ست تا یچی میشد زود قهر می‌کرد خونه نمی‌رفت میگفت زنم شلخته ست احمق 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه حسی بدی،، مامان اینام تازه خونه ساختن، ماه پیش کابینت زد 170،این ماه فرش وتی وی خرید باهم 150..کل ...

کابینت چقدر ارزون ۱۷۰تومن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒