2777
2789
عنوان

بچه نمی خوابه این وحشی با من دعوا میکنه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 37 پست
خب مادر بینوا صبح تا شب بچه رو نگه داشتهشب اقا بیاد طلبکار هم باشه!!!شوهر منم صبح می‌رفت سرکار ولی و ...

بچه ۱۸ ماهه خوابش منظمه فقط بازی میخواد 

حرفتون درست ولی خرج و مخارج خونه چی خیلی از مردا ۶ صبح تا شب سر کارن الان این آقارو نمیدونم اگر قرار باشه باهم کنار نیاییم نباید بچه دار بشیم چون اول مشکلاته 

مآ اصلا قبلا بچه دارشدن دعوای آنچنانی نداشتیم جروبحث بود اونم به خار دخالتای خانواده اش بود وگرنه بگ ...

طبیعیه 

من و شوهرمم این ۴سال فقط سر تربیت بچه دعوا کردیم

اصلا دیگه ادم بعدش وقت نداره سر مسایل دیگه بحث کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرش بده واقعا اون دنیاشو خریده به قرآن شوهرمن تا الان که بچم ۵ سالشه دوساعتم مسئولیتشو قبول نکر ...

یاخدا

اون که مرد بغل نکنه که کمرش درد می گیره

بعد تو که خانمی کمردرد نمیشی

خداروشکر شوهرم و خانوادش در مورد بچه خیلی کمکم کردن

هرچند در مسایل دیگه خیلی رو مخ بودن

طبیعیه من و شوهرمم این ۴سال فقط سر تربیت بچه دعوا کردیماصلا دیگه ادم بعدش وقت نداره سر مسایل دیگه بح ...

اره واقعا آخه اون دخالتا بازم هستا ولی دیگه به قول شما فرصت نمیشه😂 من خودم کلی پیج روانشناسی دارم دنبال میکنم مثلا به شوهرم میگم دخترمون فلان رفتارو کرد اینجوری کنیم روانشناس نوشته جواب میده میگه باشه ولی باز کارخودشو میکنه عصبی میشه دادمیزنه😑😑کلا مخش تعطیله

یاخدااون که مرد بغل نکنه که کمرش درد می گیرهبعد تو که خانمی کمردرد نمیشیخداروشکر شوهرم و خانوادش در ...

همون دیگه تازه خانواده خودش برای کارای سنگین اینو صدا میکنن اگه عقل داشت میگفت یعنی بچه خودم ازاون کارا سنگین تره؟؟ خود من کلا دیسک شدم سر بچه ام چون همش بغل خودم بود بعد زایمانم کلا از کمردرد به خاطر سیاتیک نمیتونستم پاشم ولی بااین همه اصلا کمکم نکرد همیشه میگم اون دنیا نمیگذرم نه به خاطر خودم بلکه به خاطر گریه های دخترم که دلمو کباب میکرد

یاخدااون که مرد بغل نکنه که کمرش درد می گیرهبعد تو که خانمی کمردرد نمیشیخداروشکر شوهرم و خانوادش در ...

به قرآن یه باربه خودش گفتم اگه بچه برای یه غریبه اینجوری گریه میکرد وبغل میخواست اون حتما بغلش میکرد میگفتم خیلی سنگ دلی ....الانم همونه فقط آرامش خودشه که مهمه نه کس دیگه

عزیزمبعضی ها فقط به حرف خانواده انانشالله دخترت بزرگ‌شد‌ قدردان باشه

فدات شم عزیزم من اصلا انتظاری از دخترم ندارم چون همش وظیفه ام بوده وبه خاطر دل خودم بوده ولی همیشه یه عذاب وجدان دارم که کاش شوهرمو بهتر می‌شناختم تا دخترم همچین بابایی نداشته باشه خیلی به خاطر این موضوع ناراحتم ...بابای خودم با اون سنش با دخترم بازی میکنه سربه سرش میزاره اون وقت شوهرم انگارمجسمه اس