خب مادر بینوا صبح تا شب بچه رو نگه داشتهشب اقا بیاد طلبکار هم باشه!!!شوهر منم صبح میرفت سرکار ولی و ...
بچه ۱۸ ماهه خوابش منظمه فقط بازی میخواد
حرفتون درست ولی خرج و مخارج خونه چی خیلی از مردا ۶ صبح تا شب سر کارن الان این آقارو نمیدونم اگر قرار باشه باهم کنار نیاییم نباید بچه دار بشیم چون اول مشکلاته
یاخدااون که مرد بغل نکنه که کمرش درد می گیرهبعد تو که خانمی کمردرد نمیشیخداروشکر شوهرم و خانوادش در ...
همون دیگه تازه خانواده خودش برای کارای سنگین اینو صدا میکنن اگه عقل داشت میگفت یعنی بچه خودم ازاون کارا سنگین تره؟؟ خود من کلا دیسک شدم سر بچه ام چون همش بغل خودم بود بعد زایمانم کلا از کمردرد به خاطر سیاتیک نمیتونستم پاشم ولی بااین همه اصلا کمکم نکرد همیشه میگم اون دنیا نمیگذرم نه به خاطر خودم بلکه به خاطر گریه های دخترم که دلمو کباب میکرد
یاخدااون که مرد بغل نکنه که کمرش درد می گیرهبعد تو که خانمی کمردرد نمیشیخداروشکر شوهرم و خانوادش در ...
به قرآن یه باربه خودش گفتم اگه بچه برای یه غریبه اینجوری گریه میکرد وبغل میخواست اون حتما بغلش میکرد میگفتم خیلی سنگ دلی ....الانم همونه فقط آرامش خودشه که مهمه نه کس دیگه
عزیزمبعضی ها فقط به حرف خانواده انانشالله دخترت بزرگشد قدردان باشه
فدات شم عزیزم من اصلا انتظاری از دخترم ندارم چون همش وظیفه ام بوده وبه خاطر دل خودم بوده ولی همیشه یه عذاب وجدان دارم که کاش شوهرمو بهتر میشناختم تا دخترم همچین بابایی نداشته باشه خیلی به خاطر این موضوع ناراحتم ...بابای خودم با اون سنش با دخترم بازی میکنه سربه سرش میزاره اون وقت شوهرم انگارمجسمه اس