2777
2789
عنوان

بچه نمی خوابه این وحشی با من دعوا میکنه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 37 پست

بخدا ما ۹۰ درصد نه ۱۰۰ درصد دعواهامون سر بچه س

همش دادوبیداد همش جروبحث 

خیلیم سعی میکنم طبق روانشناسی برم جلو ولی واقعا جواب نمیده 

پسرم به درس بی اهمیته دخترم یسره حرف میزنه به بچه ها چیزی نیگم شوهرم به بحث میکشونه واقعا بریدمم

با این اخلاقا چرا بچه میارین؟

نگین توروخدا این حرفو یکی مثل شوهر من تاقبل بچه که خونه سوت وکور بود وهمیشه خدا خواب بود وهمیشه خونه تمیز بود اخلاقش خوب بود بعد بچه دارشدن با عرض معذرت روز به روز هارتر شد ادم از کجا بفهمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهونه ای ایرادگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نگین توروخدا این حرفو یکی مثل شوهر من تاقبل بچه که خونه سوت وکور بود وهمیشه خدا خواب بود وهمیشه خونه ...

یعنی با شما دعوا میکرد شما متوجه اخلاقش نمیشدی؟حرفا میزنینا

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

خب بالخره باید همو درک کنیم شاید باید صبح کار داره من اصلا طرفدار مردا نیستم ولی گاهی شرایط زندگی یه ...

خب مادر بینوا صبح تا شب بچه رو نگه داشته

شب اقا بیاد طلبکار هم باشه!!!

شوهر منم صبح می‌رفت سرکار ولی وقتی می‌رسید خونه می گفت دیگه بچه با من تو برو بخواب

یعنی با شما دعوا میکرد شما متوجه اخلاقش نمیشدی؟حرفا میزنینا

مآ اصلا قبلا بچه دارشدن دعوای آنچنانی نداشتیم جروبحث بود اونم به خار دخالتای خانواده اش بود وگرنه بگم خودمون با هم مشکل داشتیم نه ولی اتفاقا بعد بچه دارشدن کلا اختلافات زیاد شد چون بحث تربیت بچه هم اومد وسط طرف ما جوریه حالا زن وشوهر پشت سر یه توافقاتی  میکنن بعد جلو بچه حرفشون یکیه ولی میدیدی من باهاش حرف میزدم جلو بچه یه چیزی میگفتم کلا اون مخالفت میکرد 😐کلا درمورد کارای بچه هم اصلا باهام همکاری نکرد همیشه دست تنهام گذاشت درصورتی که قبل بچه دارشدن کلا تو کارای خونه کمکم میکرد میدونی شوهر من انگار خرش از رو پل گذشت میگفت دیگه پای بچه اومد این نمیتونه که طلاق بگیره واسه همون اخلاقش کلا عوض شد

من برعکس بودمراحت میخوابیدم شوهرم بچه داری میکرد شب هاخخخ

خدا خیرش بده واقعا اون دنیاشو خریده به قرآن شوهرمن تا الان که بچم ۵ سالشه دوساعتم مسئولیتشو قبول نکرده حتی دخترم تپل بود خانواده اش بهش میگفتن بغلش نکنیا کمر درد میشی اینم بی عقله میومد بچه ۲ ساله گریه میکرد بابا بغل این بغلش نمیکرد که نههههه کمرم درد میکنه😭😭😭هیچ وقت حلالش نمیکنم