تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
برای لاغر شدن به متخصص تغذیه مراجعه کن از توصیه های غیر اصولی استفاده نکن عزیزم. یه بادی انالیز بگیر از بدنت و سپس با توجه به ان به شما رژیم میدن . من بهت دکتر کاظمی تو کلینیک ایده ال رومعرفی میکنم
دقیقا به نظر منم کنار رژیم حتما باید ورزش کنی من تو خونه یه روز درمیون ورزش میکردم رژیمم داشتم تو 3 ماه 9 کیلو کم کردم این سایتم رژیم میده قیمتشم 39 تومنه کاملا هم توضیح داده اولش در موردش میخونی اگر دوست داشتی استفاده میکنی به نظرم خوبه حتی میگه اون روز رژیم چجوری غذا رو بپزی نتیجه هاشم گذاشته خوبه سایتش اینه:
من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم
اصلا رژیم خوب وقتی داشته باشی یه ورزش ساده هم انجامبدی به وزن ایده ال میرسی هم بدنت سالم میشه من سر 1ماه 7 کیلو لاغر کردم البنه دکترم یه پیاده روی ساده بهم تجویز کرد اگه بخوای میتون شمارشو بهت بدم
عزیزم من برای رژیم از خانم راضیه رجبی کارشناس تغذیه کمک کرفتم تا الانم 7 کیلو وزن کم کردم ورزشم می کنم چون قبلا ورزش حرفه ایی می کردم دارم به وزن قبلیم می رسم شماره تلفنشم واست میزارم می تونی به صورت انلاین هم مشاوره بگیری 09353166606