2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 35 پست
من سه روز در هفته میرفتم باشگاه یه برنامه از بازار دان کرده بودم الان یادم نیست کرفس بود فک کنم !!! ...

چندکیلوکم کردی؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان لینکشو برات میزارم

ممنون❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو تو علاقه https://www.ninisite.com/discussion/topic/1724958/در-كنار-هم-لاغر-بشيممندیهات سیو کن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ممنون❤

خواهش میکنم از فردا شروع میکنن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من سه روز در هفته میرفتم باشگاه یه برنامه از بازار دان کرده بودم الان یادم نیست کرفس بود فک کنم !!! ...

من الان باشگاه رفتنم سخته چندماهه اومدم شهرغریب نمیتونم دوقلوهاموتنهابزارم خونه برم باشگاه😢

من الان باشگاه رفتنم سخته چندماهه اومدم شهرغریب نمیتونم دوقلوهاموتنهابزارم خونه برم باشگاه😢

برنامه ی مانکن رو نصب کن

تو چالش هاش خییلی از بچه ها هستن شما هم با اون هارقابت کن 

ورزش داره 

میتونی باهاشون ورزش کنی 

من دارم این کار رو میکنم 

تو باشگاه خیلی ها با بچه میان .چند وقتشونه دو قلوهای نازت ؟ وای من عاشق بچه دوقلو هستم   

برنامه ی مانکن رو نصب کن تو چالش هاش خییلی از بچه ها هستن شما هم با اون هارقابت کن  ورزش داره ...

ازکجانصب کنم؟

تو باشگاه خیلی ها با بچه میان .چند وقتشونه دو قلوهای نازت ؟ وای من عاشق بچه دوقلو هستم     ...

۳سال وخورده ای هستن.میترسم اذیت کنن چون هردوتاشون باهم باش زلزله ۸ریشتری به پامیکنن

حدودا 9 کیلو اما به مرور .... یهویی کم نشدم چون بدن افتاده میشه حدودا هفته ای نیم کیلو اینطورا 

من بارداربودم یهوتوی ۸ماه وزنم شد۷۰کیلوبعدش زایمان کردم همون ۷۰کیلوبودم تاکه چندماه پیش شروع کردم اونم نه هرروز دوکیلوکم کردم قبل حاملگیم والیبال کارمیکردم الانم کلاقیدباشگاه روزدم

۳سال وخورده ای هستن.میترسم اذیت کنن چون هردوتاشون باهم باش زلزله ۸ریشتری به پامیکنن

ای جونم بهشون   الان که باشگاه ها کلاس رقص کودک و اینا دارن ثبت نامشون کنید بالا پایین میپرن مشغولن شما هم تو اون تایم نهایت یک ساعت هوازی و کار با وزنه کار کنید عالی میشید

ای جونم بهشون   الان که باشگاه ها کلاس رقص کودک و اینا دارن ثبت نامشون کنید بالا پایین میپرن ...

من که توخونه ورزش میکنم اوناهم میگن اهنگ بزارماهم ورزش کنیم 😂😂😂