مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 عنوان دخترم اوایل میومد خونه نمیخوابید😍 288 بازدید | 21 پست امروز گرفت خوابید قربونش بشمفکر کنم درساشون چون سخت شده اینطوری شده درسته؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻 1404/08/04 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33328 احتمالا زیادی خسته شدهدخترای من عصر نمبخوابن،8ونیم شب بیهوش میشن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 11027 دیگه شب سر وقت خودش نمی خوابه و صبح به سختی بیدار میشه.ذوق نکن.دختر من با خواب بعد از مدرسه اش منو دیوونه کرده
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34133 مریض نیست؟ منم خواستم همینو بگم دور از جون شاید مریضه، یا دیشب دیر خوابیده. پسر من از مهد که میاد اگه بخوابه لرزه میفته به جونم😑
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 مریض نیست؟ نه اتفاقا بعد از چند روز مریضی امروز خوب بود سرماخوردگی داشت چند روز پیشا ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 احتمالا زیادی خسته شدهدخترای من عصر نمبخوابن،8ونیم شب بیهوش میشن خدا حفظشون کنه عزیزمصبح چه ساعتی بیدار میشن دختراتون؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 اره نذار زیاد بخوابه تو مدرسه خب ادم خسته میشه چشم خواهر ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33328 خدا حفظشون کنه عزیزمصبح چه ساعتی بیدار میشن دختراتون؟ ممنون گلم همچنین 7 بیدار میشن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 دیگه شب سر وقت خودش نمی خوابه و صبح به سختی بیدار میشه.ذوق نکن.دختر من با خواب بعد از مدرسه اش منو ... خخخ چه درست متوجه شدی که ذوق کردم☺️☺️آخه از بچگی وسط روز نمیخوابید الان از عجایب خلقت بود که خوابید ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
کبراخواهرصغرا عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7396 دخترمن هرروز بایدیه ساعت روبخوابه والااجازه نمیدم مشقاشوبنویسه چون تمرکزندارن مغزخسته اس دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 منم خواستم همینو بگم دور از جون شاید مریضه، یا دیشب دیر خوابیده. پسر من از مهد که میاد اگه بخوابه لر ... صبح زود بیدار شده ۶ بیدار بود نشست لوحه ها رو کار کرد مریض هم چند روز پیش یود الان خوب شدهپسرتون ساعت چند بیدار میشه خواهر؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 11027 خخخ چه درست متوجه شدی که ذوق کردم☺️☺️آخه از بچگی وسط روز نمیخوابید الان از عجایب خلقت بود که خوابید اره دیگه منم مادرم.فهمیدم الان نشستی بالا سرش و داری موهاشو نوازش می کنی و قربون صدقه اش میری.😍😅