2777
2789

امروز گرفت خوابید قربونش بشم

فکر کنم درساشون چون سخت شده اینطوری شده درسته؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

احتمالا زیادی خسته شده

دخترای من عصر نمبخوابن،8ونیم شب بیهوش میشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض نیست؟

نه 

اتفاقا بعد از چند روز مریضی امروز خوب بود 

سرماخوردگی داشت چند روز پیشا

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

احتمالا زیادی خسته شدهدخترای من عصر نمبخوابن،8ونیم شب بیهوش میشن

خدا حفظشون کنه عزیزم

صبح چه ساعتی بیدار میشن دختراتون؟

اره نذار زیاد بخوابه تو مدرسه خب ادم خسته میشه

چشم خواهر

خدا حفظشون کنه عزیزمصبح چه ساعتی بیدار میشن دختراتون؟

ممنون گلم همچنین 

7 بیدار میشن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دیگه شب سر وقت خودش نمی خوابه و صبح به سختی بیدار میشه.ذوق نکن.دختر من با خواب بعد از مدرسه اش منو ...

خخخ 

چه درست متوجه شدی که ذوق کردم☺️☺️

آخه از بچگی وسط روز نمیخوابید الان از عجایب خلقت بود که خوابید

دخترمن هرروز بایدیه ساعت روبخوابه والااجازه نمیدم مشقاشوبنویسه چون تمرکزندارن مغزخسته اس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

منم خواستم همینو بگم دور از جون شاید مریضه، یا دیشب دیر خوابیده. پسر من از مهد که میاد اگه بخوابه لر ...

صبح زود بیدار شده ۶ بیدار بود 

نشست لوحه ها رو کار کرد 

مریض هم چند روز پیش یود الان خوب شده

پسرتون ساعت چند بیدار میشه خواهر؟

خخخ چه درست متوجه شدی که ذوق کردم☺️☺️آخه از بچگی وسط روز نمیخوابید الان از عجایب خلقت بود که خوابید

اره دیگه منم مادرم.فهمیدم الان نشستی بالا سرش و داری موهاشو نوازش می کنی و قربون صدقه اش میری.😍😅