2777
2789
عنوان

دخترم اوایل میومد خونه نمیخوابید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
صبح زود بیدار شده ۶ بیدار بود نشست لوحه ها رو کار کرد مریض هم چند روز پیش یود الان خوب شدهپسرتون ساع ...

ان شاالله که سلامت باشه، پسر منم تازه داره بهتر میشه...۷ و ۸ بیداره 

ان شاالله که سلامت باشه، پسر منم تازه داره بهتر میشه...۷ و ۸ بیداره

خدا براتون نگه داره و موفق باشه عزیزم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن هرروز بایدیه ساعت روبخوابه والااجازه نمیدم مشقاشوبنویسه چون تمرکزندارن مغزخسته اس

چه فکر درستی

عزیزم خودت بیدارش میکنی؟ الان بیست دقیقه شد دوست ندارم زیاد بخوابه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اره دیگه منم مادرم.فهمیدم الان نشستی بالا سرش و داری موهاشو نوازش می کنی و قربون صدقه اش میری.😍😅

وای دقیقا 

خدا حفظتون کنه مامان ❤️🌹

این بچه های بزرگتر خیلی عزیز هستن دخترمو خیلی دوست دارم جای تمام نداشته هامو پر کرده

پسرمم همینطور

خدا بچه های شما و همه بچه ها و بچه های منم حفظ کنه🙏🏻❤️🌹

وای دقیقا خدا حفظتون کنه مامان ❤️🌹این بچه های بزرگتر خیلی عزیز هستن دخترمو خیلی دوست دارم جای تمام ...

فدات عزیز دلم.انشاله که موفقیت های بچها تو ببینی و ذوق کنی فدات شم😘😘😘

چه فکر درستیعزیزم خودت بیدارش میکنی؟ الان بیست دقیقه شد دوست ندارم زیاد بخوابه

چراسرصبح پامیشن مغزشون خسته اس بخوابن بهتره درس رومتوجه میشن اره سریه ساعت بیدارمیشه 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

احتمالا زیادی خسته شدهدخترای من عصر نمبخوابن،8ونیم شب بیهوش میشن

پسرمنم همینه چه صبح چه بعدازظهری باشه ۹شب خوابه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.