2777
2789
عنوان

زندگی خاهرم

170 بازدید | 15 پست

اعصابم بهم ریخته براش ،،، شوهرش تومور مغزی داشت ک خانوادش پنهان کردن وقتی خاهرم عقد کرد بعدش فهمید ولی موند سر زندگیش ...خلاصه پارسال برادر شوهرش بهش بی احترامی کرد و کارش به جایی رسید ک خاهرمو کتک زد ، خاهرمم ‌شکایت کرد ولی بازم هیچی ب هیچی بعد از اون جریان خاهرم قهر کرد ...شوهرش ک هیچی براش مهم نیست فقط میگه شکمم سیر باشه ..پشت خاهرمو خالی کرد و الانم حالش بده و کنار ننشه ، خانوادشم ادمای بیخیال حرومزاده این ...خاهرم یکساله خونه مادرمه با یه بچه کوچیک ک حتی سراغ این بچه رو نمیگیرن...بنظرتون خاهرم باید چکار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اول اینا خودشونو نشون دادن

خدا لعنت کنه همچین ادماییرو چرا نمیخوایین زندگی کنید یکیرو بدبخت میکنید

خودمم وضعم همینه 

شوعرم کار نمیکنه

حماله خوانوادشه

اونام حروم زاده انگار من باید خرجه زندگیرو بدم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
از همون اول اینا خودشونو نشون دادنخدا لعنت کنه همچین ادماییرو چرا نمیخوایین زندگی کنید یکیرو بدبخت م ...

تنها توصیه ای ک میکنم بچه نیار و روی شوهرت حساب باز نکن...خدا کمکت کنه

خب چکار کنه ....خرج بچشو از کجا در بیاره ....الان یکساله ک تموم کرده و نمیخاد برگرده

الان چی بگیم ما خواهرت کلا تو مدار اشتباه حرکت میکنه چرا شوهر کرد به این حالا کرد چرا بچه دار شد 

عزیزم باید تاوان حماقتشو بده دیگه یه آدم چقدر باید اشتباه کنه اونم دراین حد

تنها توصیه ای ک میکنم بچه نیار و روی شوهرت حساب باز نکن...خدا کمکت کنه

دیر گفتی 

پسرم ۹ سالشه.

دیگه مردی شده 

دارم پول جمع میکنم خونه بگیرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خدا حفظش کنه .....خداروشکر ک شاغلین ...افرین فکر خوبیه

خواهرت نمیره سرکار .

بچرو مادرت نگه داره

منم کارگرم 

کار در این حد که هست