2777
2789
عنوان

مامان بابام طلاق گرفتن

327 بازدید | 16 پست

هم با مامانم هم با فامیل مادری خیلی خوبیم ولی با پدرم ارتباط خوبی نداریم میخام با کل فامیل پدری خصوصا عمو و زنعمو مادربزرگ و پدربزرگ قطع رابطه کنم چون با من عین غریبه هان😔از وقتی مامان بابام طلاق گرفتن یه بار سراغ منو نگرفتن زنگ نزدن خونمون نیومدن من متاهلم خلاصه روی واقعی همه رو دیدم کی باهام خوب بود کی بد و کی باهام مثه قبل بود و کی عوض شده بود شما جای من باشید چیکار میکنید واکنشتون چیه 

متاسفانه منم چون این اخلاق دارم شاید مثل شما برخورد میکردم ولی حالا نهایت نه با دعوا ولی فاصله می‌گرفتم و جایی دیدم در حد سلام چون من سختمه کلا قهر کردن با کسی 

قطع رابطه نکن چون قطع صله رحم میشه رابطتو کم کن منم مامان بابام طلاق گرفتن من برعکس تو بودم خانواده مادریم ارتباط نداشتیم شاید سالی یکبار برای صله رحم میبینمشون  

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله اینقدر خودت خوب زندگی کن با همسرت مه چشم همشون در بیاد

به همسرت کم کم، اقتدار بده

زندگیت گل و بلبل میشه 

بی نیاز از هر فامیل بدرد نخور، میشی

اسی تایپیک آخرم خیلی خوب نحوه اقتدار دادن به همسر را نوشتم

قطع رابطه نکن چون قطع صله رحم میشه رابطتو کم کن منم مامان بابام طلاق گرفتن من برعکس تو بودم خانواده ...

الان دقیقا همینجوریه رابطم باهاشون خیلی کمه جایی هم دیدم فقط سلام از تک تک شون بدم میاد

عزیزم برادر من و خانمش در حال طلاق هستند ویک بچه هم دارند. اخه اینا کارشون تو دادگاه و... و سر یک بهانه الکی دارند طلاق میگیرن هر موقع هم با عروسمون خواستیم حرف بزنیم ما رو شسته گذاشته زمین از وقتی رفته هیچ کدوممون زنگ نزدیم. چون مادرم اینا بارها تلاش کردند و واسطه فرستادند. الان من زنگ بزنم به برادرزاده ام. نمیدونم  برادرزاده ای که به پدرش احترام نمیزاشت و با مادرش همدست شده بود!! نباید خودش رو قاطی دعوا یا بخث پدر. و مادر میکرد. چون هر چقدر مادرش براش زحمت کشیده پدرش هم  براش پدری کرده بود. یک بار پیش ما  برادرم رو اسکل خطاب کرد. مادرها نباید بچه را بر علیه پدر تحریک کنند

ان شا الله اینقدر خودت خوب زندگی کن با همسرت مه چشم همشون در بیادبه همسرت کم کم، اقتدار بدهزندگیت گل ...

حتما نگاه ميندازم تاپیکت تا یاد بگیرم ممنون از دعای خیر قشنگت آن شاءالله مهربونم خدایا خودت کمکمون کن❤️🤲🏻

متاسفانه منم چون این اخلاق دارم شاید مثل شما برخورد میکردم ولی حالا نهایت نه با دعوا ولی فاصله می‌گر ...

بهترین کار همینه فک کنم فاصله گرفتن و جایی دیدی سلام تمام😉

منم همین طور...هیچ کدوم از فامیلای پدریم رو نه می خوام ببینم و نه می خوام باهاشون در ارتباط باشم...چندین ساله که متاهلم اما حتی یک بار هم خونه ام نیومدن که چه بهتر...مادر و پدر من طلاق نگرفتن اما جدا زندگی می کنن مهم فقط آرامش مادرمه...فامیل به درد نخور همون نبینی آسوده تری به فکر خودت و کسایی که برات عزیزن باش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

عزیزم برادر من و خانمش در حال طلاق هستند ویک بچه هم دارند. اخه اینا کارشون تو دادگاه و... و سر یک به ...

والا من که تو مسائل خانوادگی پدر مادرم هیچ دخالتی نداشتم خیلی هم تلاش کردم بهم برگردن زندگی کنن نشد چون هیچ تقصیری ندارم انتظار داشتم سراغمو بگیرن بهم زنگ بزنن برعکس انتظارم شد و واقعا ازشون بدم اومد از چشمم افتادن

قطع رابطه نکن چون قطع صله رحم میشه رابطتو کم کن منم مامان بابام طلاق گرفتن من برعکس تو بودم خانواده ...

خییل هاططلاق نگرفتن سالی یه دفعه همو میبینن و. .

دیگه دوران قدیم نیست 

ارتباط ها بعضی جاها کمتر شده و مشغله زندگی زیاد

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/