2777
2789

من یه مهمونی کوچیک خانومانه برای تولد پسرم قراره بگیرم از طرفی خونواده شوهرم با من مشکل دارن حرف نمیزنن بجز جاریم تو تاپیکام هست حتی وقتی خونه مادرشوهرم میرم هیچ کدوم با من حرف نمیزنن فقط با پسرم و شوهرم حرف میزنن هر مهمونی بگیرن به شوهرم زنگ میزنن دعوت میکنن مادرشوهرم برا پسرم پاگشا گرفت من خبر نداشتم از فامیلاشون شنیدم بعد شوهرم به من گفت مادرم برا فردا شب فامیلا رو دعوت کرده یعنی از اول این تیپی ان حالا من به شوهرم میگم زنگ بزن مادر و خواهرت رو دعوت کن میگه من چرا تو باید زنگ بزنی چیکار کنم بنظرتون؟ با من حرف نمیزنن چطور زنگ برنم دعوت کنم اینک بگم از خونواده شوهرم پیشش گله و شکایت کنم میگه به من ربطی نداره رابطتون ولی به من که میرسه انگار ربط پیدا میکنه

یه دونه از این کارت دعوت های مجازی درست کن تو یه پیام رسان براشون بفرست 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری 

زنگ بزن چندتاذبوق خورد قطع کن زود 

بعد به شوهرت بگو زنگ میزنم جواب نمیدن خودت زنگ بزن بگپ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهرم میگه حتما باید دعوت کنی چون خونواده خودت هستن خونواده منم باید باشن

خودتو اینفدر خفت نده واقعا چه جوری میری خونه کسی جواب سلامت نمیده.

من باشم دعوت نمیکنم میگم من باهاشون سلام علیک ندارم

کیک بخر خودت برو باهعشون تولد بگیر

منم خونم برای خانواده خودم‌میگیزم

💕

وقتی میگه رابطتون بمن مربوط نیس جرعت میکنن همچین رفتاری باهات داشته باشن

من جای تو بودم اصن رفت امد نمیکردم ارزش خودتونو حفظ کنید ب خودتون احترام بزارید تا بقیه جرات بی احترامی کردن بهتونو نداشته باشن 

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز