سلام.من عقدم.اومدم خونه مادرشوهرم اینا شب موندم.همسرم دندونش درد میکرد منم همراهش تا دو بیدار بودم بعد هردو خوابیدیم قرار بود ساعت چهار صبح چون سربازه منو برسونه خونمون.ساعت سه صبح پاشدم دیدم کنارم نیس بدون این ک اطلاع بده رفته بود.
ببخشید که شما یه خانومی اگه اون موقع غیبت بزنه نگرانت میشنایشون دیده تا ۲ بیداری دلش نیومده بیدارت ک ...
چک کردن گوشی من،اهمیت ندادن ب رابطه جنسی و دست بلند کردن و غیبت چند روزه ی طرف مقابل اشکالی نداره چون مرده میتونه زور بگه اما ناراحتی من یه چیز کاملا اشتباهه چون من زنم.اشتباه م اینه میام اینجا همه مسائل رو با یه مشت خاله زنک درمیون میذارم.وقتی مشاور هست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره وقتی میام خونشون محل نمیذاره میره یه اتاق دیگه.جلو خانوادش سرم داد میزنه و من احساس میکنم هر لحظه باید برم خونمون و جتی منو نمیرسونه خونمون با برادر شوهرم میرم و میام اینا خیلی درک و شعور بالاس من اشتباه کردم
توقع داری با یه تاپبک سه خطی کل زندگیت روحدس بزنیم و مشاوره بدیمعزیرم رومتنی که مینویسی دوستان نظ ...
وقتی ما خانوم ها هوای هم دیگه رو نداریم حقمونه شوهرا هر بلایی سرمون بیارن.وفتی ساعت پنج صبح با ناراحتب نوشتم شوهرم نیست ینی مشکل جدیه.وگرنه تا صبح من کنارش بودم داشتم کمکش میکردم خوب شه