2777
2789
عنوان

ساعت سه صبح دیدم شوهرم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 72 پست
ببخشید که شما یه خانومی اگه اون موقع غیبت بزنه نگرانت میشنایشون دیده تا ۲ بیداری دلش نیومده بیدارت ک ...

چک کردن گوشی من،اهمیت ندادن ب رابطه جنسی و دست بلند کردن و غیبت چند روزه ی طرف مقابل اشکالی نداره چون مرده میتونه زور بگه اما ناراحتی من یه چیز کاملا اشتباهه چون من زنم‌.اشتباه م اینه میام اینجا همه مسائل رو با یه مشت خاله زنک درمیون میذارم.وقتی مشاور هست.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

شما قضاوت درست نمیکنید چون از زندگی من خبر ندارین کامل ،حق میدم بهتون اما وقتی طرف برام ارزش قائل نی ...

واقعا که....خب بنده خدا دلش نیومده بیدارت کنه ..اتفاقا شوهرت بادرک وشعوربوده

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قضاوت درست نمیکنید چون از زندگی من خبر ندارین کامل ،حق میدم بهتون اما وقتی طرف برام ارزش قائل نی ...

ما بر اساس چیزی که شما تعریف کردی نظر میدیم 

علم غیب نداریم که از زندگی کسی با خبر باشیم 

چک کردن گوشی من،اهمیت ندادن ب رابطه جنسی و دست بلند کردن و غیبت چند روزه ی طرف مقابل اشکالی نداره چو ...

الان اینارو گفتی ولی ما کل ملجرارو نمیدونستیم ..خب طلاق بگیر .هیچی چیزی دست بزن رو جبران نمیکن ودرستم نمیشه .بری سرخونه زندگیت بدترمیشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
واقعا که....خب بنده خدا دلش نیومده بیدارت کنه ..اتفاقا شوهرت بادرک وشعوربوده

اره وقتی میام خونشون محل نمیذاره میره یه اتاق دیگه.جلو خانوادش سرم داد میزنه و من احساس میکنم هر لحظه باید برم خونمون و جتی منو نمیرسونه خونمون با برادر شوهرم میرم و میام اینا خیلی درک و شعور بالاس من اشتباه کردم

چک کردن گوشی من،اهمیت ندادن ب رابطه جنسی و دست بلند کردن و غیبت چند روزه ی طرف مقابل اشکالی نداره چو ...

توقع داری با یه تاپبک سه خطی کل زندگیت رو‌حدس بزنیم و‌ مشاوره بدیم

عزیرم رو‌متنی که مینویسی دوستان نظر میدن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

شما از چیزای دیگه ناراحتی برای همین یه مسئله ساده اینطور ناراحتت می‌کنه 

به نظرم برای ازدواج با همچین آدمی بیشتر فکر کن عزیزم 

همچین آدمی از نظر من مناسب زندگی نیست اصلا

اره وقتی میام خونشون محل نمیذاره میره یه اتاق دیگه.جلو خانوادش سرم داد میزنه و من احساس میکنم هر لحظ ...

نه عزیزم الان همه اینارو گفتی .فقط شما یه تیوه گفتی ...خودت خودت روکوچیک میکنی ..پس چرا جدا نمیشی .همسرت هیچ چیز مثبتی نداره ..

مگه نمیگی دندون دردبوده تا۲نصف شب بیداربوده خوب دلش نیومده بیدارت کنه 

حالاببینم میتونی صبح شنبه زنگ بزنی باعصبانیت حالشو بد کنی 

چراهنوز به بلوغ نرسیدین ازدواج میکنین

توقع داری با یه تاپبک سه خطی کل زندگیت رو‌حدس بزنیم و‌ مشاوره بدیمعزیرم رو‌متنی که مینویسی دوستان نظ ...

وقتی ما خانوم ها هوای هم دیگه رو نداریم حقمونه شوهرا هر بلایی سرمون بیارن.وفتی ساعت پنج صبح با ناراحتب نوشتم شوهرم نیست ینی مشکل جدیه.وگرنه تا صبح من کنارش بودم داشتم کمکش میکردم خوب شه

وقتی ما خانوم ها هوای هم دیگه رو نداریم حقمونه شوهرا هر بلایی سرمون بیارن.وفتی ساعت پنج صبح با ناراح ...

اینو واقعا میگم شما حیفی ..‌جوونیتو اصراف این آدم .نکن .

وقتی ما خانوم ها هوای هم دیگه رو نداریم حقمونه شوهرا هر بلایی سرمون بیارن.وفتی ساعت پنج صبح با ناراح ...

ربطی به هوای همدیگه رو‌داشتن نداره

مگه ما اونجا هستیم که هوای تورو داشته باشیم؟؟؟؟

توقع داری همه تشویقت کنن که بری دعوا کنی؟؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️