2777
2789
عنوان

ساعت سه صبح دیدم شوهرم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ساعت ۳ غیبم بزنه همین رفتار میشه بام؟

شما دیگه چرا غیبت بزنه شماهم سربازی ؟حتما دندونش دردش بیشترشده رفته دارو بگیره بعدشم بره سربازیشو بکنه بدبخت،گیرنده لطفا،عوض

اینکه دلت براش بسوزه داری...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

شما دیگه چرا غیبت بزنه شماهم سربازی ؟حتما دندونش دردش بیشترشده رفته دارو بگیره بعدشم بره سربازیشو بک ...

والا عوض اینکه خوشحال بشه طرف مراعات کرده الکی بیدارش نکرده ناراحته 

نهایتا یه اسنپ بگیر برو خونه یا پدر شوهر یا پدرت برسونتت خونه

عصبانی شدن مسئله موجهی نیس که بشه براش حقی قائل شد 

چون انجام اینکار و تکرار آن باعث میشه زندگیتون از حالت نرمال خارج بشه 

شما یه بررسی کن ببین چرا رفته شاید دلیل خاصی داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

والا عوض اینکه خوشحال بشه طرف مراعات کرده الکی بیدارش نکرده ناراحته نهایتا یه اسنپ بگیر برو خونه یا ...

شما قضاوت درست نمیکنید چون از زندگی من خبر ندارین کامل ،حق میدم بهتون اما وقتی طرف برام ارزش قائل نیس یه اطلاع بده ک نگران نشم خیلی منطقیه ب نظر خودم.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

منم ساعت ۳ غیبم بزنه همین رفتار میشه بام؟

ببخشید که شما یه خانومی اگه اون موقع غیبت بزنه نگرانت میشن

ایشون دیده تا ۲ بیداری دلش نیومده بیدارت کنه اگه هنوز اینقدر بچگانه داری به زندگی نگاه میکنی بهتره جداشی چون بعضی چیزا لازمه درک و شعوره که اگه بخوای بچگانه رفتار کنی زندگیتو بعد ها به باد میده

باربی_سایت🎀

میگه رفتم داروخانه ولی حداقل باید اطلاع میداد ساعت ۳ شب دیدم شوهرم نیس کنارم.اینجوریه ک من بمونم این ...

رآها دوره بابا منم شوهرم همین جوریه میریم خونه مادرشوهرم میگیره میخوابه بعد میزاره میره ماموریت منم میمونم خونه مادر شوهرم 

ما همیشه دوساله برناممون همینه ک منو میرسونه خونه این ساعت‌.بدون این ک خبر بده از خونه رفته بیرون ب ...

ببین مردا سرشب هر چی بگی گوش میکنن، صبح که از خواب پامیشن توش میکنن  همه را فراموش میکنن