2777
2789
عنوان

ساعت سه صبح دیدم شوهرم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 72 پست

مشخصه از اینکه گذاشته رفته ناراحت نیستی ازش ناراحتی قبلی داری که این موضوعم به چشمت اومده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به هوای همدیگه رو‌داشتن ندارهمگه ما اونجا هستیم که هوای تورو داشته باشیم؟؟؟؟توقع داری همه تشویق ...

نه ولی خیلی با کلاس تر و لحن مناسب تر میشه افراد رو راهنمایی کرد.من تجربه ی زندگی مشترکم ممکنه از شما خیلی کمتر باشه پس بهتره وقتی گارد دعوا داریم صحبت نکنیم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

تا دو بیدار بودی الان ۶ بگیر بخواب اعصاب خودتم خورد نکن انشالله فردا دعوا می‌کنی 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مشخصه از اینکه گذاشته رفته ناراحت نیستی ازش ناراحتی قبلی داری که این موضوعم به چشمت اومده

اره من میام خونشون خیلی تنهام انگار شوهر ندارم.وقتی میام محلم نمیده احساس میکنم اصلا خواهر برادریم حتی کمتر.من خیلی حواسم بهش هست با همه چی کنار میام قربون صدقه ش میرم.دیگه دیدم نیست نصفه شب جا خوردم شوک شدم..

نه ولی خیلی با کلاس تر و لحن مناسب تر میشه افراد رو راهنمایی کرد.من تجربه ی زندگی مشترکم ممکنه از شم ...

من نمیدونم از کدوم جواب ناراحتی چون همه کامنتها رو نخوندم

اما مطمئنم به هرحال همه‌میخوان از دعوای شما جلوگیری کنن

نظرات رو‌ بخون، اونی که مناسب زندگیته انتخاب کن و از بقیه رد شو

تو زندگی وقت و‌سوژه برای دعوا زیاده، ادم عاقل کمترین دردسر رو‌انتخاب میکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تا دو بیدار بودی الان ۶ بگیر بخواب اعصاب خودتم خورد نکن انشالله فردا دعوا می‌کنی

کلا بخاطر سربازیش شب ها تا صبح بیدارم خواب نمونه لباساش اتو شه بهش صبحانه بدم بره.دیگه خواب برام یه واژه خنده داره.نه دعوایی نیستم فقط دلم شکسته و فکر کنم با وجود راهنمایی های منطقیه دوستان باید تو سری بخورم و همه کارای ایشون درسته.من مقصرم

کلا بخاطر سربازیش شب ها تا صبح بیدارم خواب نمونه لباساش اتو شه بهش صبحانه بدم بره.دیگه خواب برام یه ...

نه خب تو نوشتی این گذاشته رفته دندونش درد می‌کرده بقیه که نمی‌دونستن همچین آدمیه بعدش نوشتی کار امشبش بد نبوده ولی در کل آدم جالبی نیست بعدم وقتی اینطوریه چرا دل میسوزونی براش بیدار میمونی دیگه دلت نسوزه واسش

نه خب تو نوشتی این گذاشته رفته دندونش درد می‌کرده بقیه که نمی‌دونستن همچین آدمیه بعدش نوشتی کار امشب ...

بخدا تو ۲۶ سالگی کل موهای سرم سفید شد انقد که بی توجهی میکنه.دوست بودیم میمرد برام الان ک منو بدست اورده یکی دیگه شده.من وابسته تر شدم و اون بیخیال تر

بخدا تو ۲۶ سالگی کل موهای سرم سفید شد انقد که بی توجهی میکنه.دوست بودیم میمرد برام الان ک منو بدست ا ...

عیبی نداره دیر نشده توهم جوونی از دفعه بعدی محل نذار بهش تا دنبالت بیاد مردارو باید بی محلی کنی انقد تحویلش میگیری باد میکنخ

این که بلند شی و ببینی نیست و انقدر عصبی شی واقعا خنده داره این اصلا مسئله ای نیست که کسی بخواد انقدر روش حساسیت به خرج بده گفتی سر چیز دیگه ای ازش عصبانی هستی که منطقیه بنظرم ازدواج با همچین شخصی که تعریف کردی واقعا کوچیک کردن خودته طرف اصلا برات ارزش قائل نیست وقتی انگار میخواد بیرونت کنه چرا میری خونش و وقتتو براش میزاری

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

به زور شما رو می‌بره خونشون؟؟؟؟خب نرو مگه مجبوری ؟؟؟

خودشون اومدن دنبالم کمک داداشش براش پایان نامه بنویسم چون ارشد دارم بلدم.من قصدم کمک ب خانوادش بود و بعد دوسه روز میخوام برم خونمون راهمم دوره باید یکی منو ببره.اینجا انگار خونه فامیلمونه حس نمیکنم شوهر دارم اصلا.خیلی دلم گرفته واقعا با حرفایی ک اینجا خوندم ناراحتیمم بیشتر شد چون حس گناه هم گرفتم.خسته شدم