سلام.من عقدم.اومدم خونه مادرشوهرم اینا شب موندم.همسرم دندونش درد میکرد منم همراهش تا دو بیدار بودم بعد هردو خوابیدیم قرار بود ساعت چهار صبح چون سربازه منو برسونه خونمون.ساعت سه صبح پاشدم دیدم کنارم نیس بدون این ک اطلاع بده رفته بود.
مشخصه از اینکه گذاشته رفته ناراحت نیستی ازش ناراحتی قبلی داری که این موضوعم به چشمت اومده
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ربطی به هوای همدیگه روداشتن ندارهمگه ما اونجا هستیم که هوای تورو داشته باشیم؟؟؟؟توقع داری همه تشویق ...
نه ولی خیلی با کلاس تر و لحن مناسب تر میشه افراد رو راهنمایی کرد.من تجربه ی زندگی مشترکم ممکنه از شما خیلی کمتر باشه پس بهتره وقتی گارد دعوا داریم صحبت نکنیم
تا دو بیدار بودی الان ۶ بگیر بخواب اعصاب خودتم خورد نکن انشالله فردا دعوا میکنی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تا دو بیدار بودی الان ۶ بگیر بخواب اعصاب خودتم خورد نکن انشالله فردا دعوا میکنی
کلا بخاطر سربازیش شب ها تا صبح بیدارم خواب نمونه لباساش اتو شه بهش صبحانه بدم بره.دیگه خواب برام یه واژه خنده داره.نه دعوایی نیستم فقط دلم شکسته و فکر کنم با وجود راهنمایی های منطقیه دوستان باید تو سری بخورم و همه کارای ایشون درسته.من مقصرم
نه خب تو نوشتی این گذاشته رفته دندونش درد میکرده بقیه که نمیدونستن همچین آدمیه بعدش نوشتی کار امشبش بد نبوده ولی در کل آدم جالبی نیست بعدم وقتی اینطوریه چرا دل میسوزونی براش بیدار میمونی دیگه دلت نسوزه واسش
بخدا تو ۲۶ سالگی کل موهای سرم سفید شد انقد که بی توجهی میکنه.دوست بودیم میمرد برام الان ک منو بدست ا ...
عیبی نداره دیر نشده توهم جوونی از دفعه بعدی محل نذار بهش تا دنبالت بیاد مردارو باید بی محلی کنی انقد تحویلش میگیری باد میکنخ
این که بلند شی و ببینی نیست و انقدر عصبی شی واقعا خنده داره این اصلا مسئله ای نیست که کسی بخواد انقدر روش حساسیت به خرج بده گفتی سر چیز دیگه ای ازش عصبانی هستی که منطقیه بنظرم ازدواج با همچین شخصی که تعریف کردی واقعا کوچیک کردن خودته طرف اصلا برات ارزش قائل نیست وقتی انگار میخواد بیرونت کنه چرا میری خونش و وقتتو براش میزاری
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️
به زور شما رو میبره خونشون؟؟؟؟خب نرو مگه مجبوری ؟؟؟
خودشون اومدن دنبالم کمک داداشش براش پایان نامه بنویسم چون ارشد دارم بلدم.من قصدم کمک ب خانوادش بود و بعد دوسه روز میخوام برم خونمون راهمم دوره باید یکی منو ببره.اینجا انگار خونه فامیلمونه حس نمیکنم شوهر دارم اصلا.خیلی دلم گرفته واقعا با حرفایی ک اینجا خوندم ناراحتیمم بیشتر شد چون حس گناه هم گرفتم.خسته شدم