2777
2789
عنوان

شرمنده مادرمم

307 بازدید | 11 پست

مادرم از وقتی من به دنیا اومدم زندگیشو وقف من کرد. از شما پنهون نباشه اما پدر من زیاد مرد ایده آلی واسه زندگی مشترک نیست. اما مادرم به خاطر من همه چیزو تحمل کرد. وقتی می ترسیدم یا ناراحت بودم تنها پشتیبانم مادرم بود. تنها رفیقیم که هیچوقت از پشت به ما خنجر نزد یا ناراحتمون نکرد همین مادرم بود.

الانم داره پیر میشه و من همش به این فکر می کنم که لیاقت تلاشاشو نداشتم. میشه گفت هر هفته سر این موضوع در خفا گریه می کنم. همش با خودم میگم ای کاش من نبودم و مادرم می رفت و خوشبخت می شد. مادرمم همش بهم میگه تو پسر خیلی خوبی هستی و من خیلی دوست دارم اما چه فایده ؟ ای کاش من نبودم و خدا یه پسر بهتر از من بهش می داد که همیشه باعث سر بلندیش باشه. خیلی دلم می شکنه سر این موضوع.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ک بچه ای داره که بفکرشه و دوسش داره

آخه مسئله اینه خودشم بگه کافیه ولی این کافی نیست. شاید این حرف کفر باشه اما مامان من از خدا هم واسم بالاتره. انقدر این زن خوبه که من هر چقدرم تلاش کنم هیچوقت واقعاً جبران نمیشه.

آخه مسئله اینه خودشم بگه کافیه ولی این کافی نیست. شاید این حرف کفر باشه اما مامان من از خدا هم واسم ...

خوب تا جایی که میتونی مراقبش باش و ...

مادرا خیلی مظلومن عمرشونو میزارن پای بچه شوهرشون قدر نشناس باشه که دیگه بدتر

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی