2777
2789

راستش از وقتی پشت کنگور موندم باز اوضاع بدتر شد از درو دیوارم همه تیکه و کنایه میشنوم

دیگ اونقد حساس نیستم ولی خوب صبر منم حدی داره بالاخره😐😔

ی مدت دلم میخواد یکی رو داشته باشم اما شدیدا داخل خودم اخساس کمبود میکنم

اونشب داخل عروسی ی پسرو دیدم خوشم ازش‌اومد

اما مطمعنم که چون من زشتم و مث اون داروساز و دکتر نیستم بم فکر نمیکنه

از خانواده سرشناسی هستم  حتی از هانواده اونم بهتر

ولی حیف ک زشتم 😔😭 

چی میشد منم خوشگل میبودم

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشت چرا؟ نهایتا اگه حس خوبی به خودت نداری برو عمل و تزریقبعدشم پشت نمون،یه مهندسی رو تا دکترا ادامه ...

نگاه کن اعتماد ب نفس ندارم همه بهم بگن خپشگلی باورم نمیشه از بس مامانم تو بچگی بم گفته

الان هر چی هم بگ تو زیبایی باور نمیشه

میریم بیرون با خالم میگه میبینی پسرا چقد نگات میکنن میگم اونا هولن ب خر ماده هم نگاه میکنن

در کل واقعا زیبا نیستم

درک میکنم انگیز تو برای تحصیل از دست نده موفقیت در اون زمینه خیلی کمک حالته و انرژی زیادی میگیری

خیلی زندگیم سخت شده تم بدترین دوران زندگیمم 

تو این دوره زمونه خوشگلی ی سرنوشت نیست ی انتخابه، تو باید خداروشکر کنی که تو عصری بدنیا اومدی ک میتو ...

نمیدونم خدا کنه

احساس میکنم با عملم زشتم

نگاه کن اعتماد ب نفس ندارم همه بهم بگن خپشگلی باورم نمیشه از بس مامانم تو بچگی بم گفتهالان هر چی هم ...

به خاطر یه حرفی که قبلا بهت گفتن میخوای آیندتو خراب کنی؟

همه چیز از ذهنت شروع میشه رو عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن قشنگم 

خیلی زندگیم سخت شده تم بدترین دوران زندگیمم

ماهی میگذره باور کن زمان واقعا حلال مشکلاته درک میکنم آرام و قوی باش و بمون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به خاطر یه حرفی که قبلا بهت گفتن میخوای آیندتو خراب کنی؟همه چیز از ذهنت شروع میشه رو عزت نفس و اعتما ...

خیلی کار کردم خیلی دارم تمرکز میکنم روش باور کن من ادمی بودم ک روم نمیشد با یکی سلام کنم کسی رو میدیم فرار میکردم انقد که رو اعتماد بنفس کار کردم تعاملات اجتماعیم خیلی خوبه

تو خونه خیلی با خودم تمرین میکنم ک احساس زیبا بودن داشته باشم اما به محض اینک ی ادم میبینم همش میگم خدایا الان چقد من زشتم تو ذهنش خیلی چندشم

خیلی کار کردم خیلی دارم تمرکز میکنم روش باور کن من ادمی بودم ک روم نمیشد با یکی سلام کنم کسی رو میدی ...

بازم جای پیشرفت داره با توجه به چیزی که گفتی بیشتر رو اعتماد به نفست کار کردی از حالا به بعد بزن تو خط عزت نفس که خودتو لایق بدونی و کاری به نظر بقیه راجب خودت نداشته باشی😘