2777
2789

کلا سبک زندگیش اینطوریه 

با کسی دعوا نمیکنه ،بحث نمیکنه ،مشاجره نمیکنه،دشمنی نمیکنه ،تاحالا ندیدم بدی کسی رو بخواد 

اما به وضوح دیدم آدما حسودیش میکنن ،یامثلا بدی میکنن 

یا هرچیزی .تیکه میندازن و...

اما پدربزرگ من باکسی درگیر نمیشه 

میگم تو چیکار میکنی 

میگه من واگذار میکنم به خدا 

میگم چرا جواب نمیدی میگه این ادما مگه یکی دوتان

زیادن چرا بهشون چیز بگم 

من فقط واگذار میکنم و قشنگ دیدم طرف پس گرفته 

پس چرا من نمیتونم اینطور باشم؟

کسی به من حسودی کنه اعصابم خورد میشه 

کسی تیکه بندازه عصبی میشم 

مستقیم دعوا کنه عصبی میشم 

چزا نمیتونم مثل پدربزرگم ریلکس کنم و بگم واگذار میکنم به خدا؟

پدربزرگم ماشالا هزارماشالا سنش بالا و خب از نظر بدنی کاملا سالم و سرحال یعنی استرسی نکشیده بابت این روابط و ادما

مگر واسه کار و ...

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه آدمها به یه  سنی که می‌رسن همه چی دنیا براشون بی اهمیت میشه و خودشون میشن اولویت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خوبه ک روان و بدنش سالمه و بخاطردیگران خودشو اذیت نمیکنه 

منم همیشه میگم خدایا توهم میبینی و تو هم میشنوی و هم میتونی و هم میدونی 

من نه میدونم نه میتونم واگذار بخودت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میشه این تاپیکمو گزارش بزنین؟ بجاش لایک کنین ایه الکرسی بخونم براتون💞🪐https://www.ninisite.com/dis ...

شما نمیخواد واسه کسی ایه الکرسی بخونی 

حق الناس رو رعایت کن وسط تاپیک بقیه  تاپیک نزار 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ادمی تامیتونه خودش بایدحقشوبگیره نهایتش واگذاره کنه ب خدا

خب منم همینو میگم

سنت باید بالا بره تا ادم عمیقی بشی مثل ایشون

ایشون از اولش همینطوری بوده 

کلا معروفه به همین ویژگی 

از همون جوونی 

خب منم همینو میگم

ببینید بله باید حقشو بگیره ولی این رفتار پدر بزرگتم درسته که با حرف هرکسی نه عصبانی میشه نه ناراحت این خیلی خوبه منم اینجوری ام ...من که نمیتونم عمرم رو صرف حرفا و افکار و قضاوت های آدما در مورد خودم بکنم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ایشون از اولش همینطوری بوده کلا معروفه به همین ویژگی از همون جوونی

کار درست رو پدر بزرگت انجام میده میدونه خدا بهتر بلده چطور انتقام بگیره که طرف بدونه تاوان کدوم دل شکسته ای رو داره پس میده