2777
2789
چی بگیرم؟

قرص فلوکساتین. خیلی سبک هست اعصابت راحت میشه

لخدا تو اب ایران باید این قرصو حل کنن اونقدر ک همگی مااا فشار روانی رومونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من تاپیکای این خانومو نخوندم،درسته اونجا خونه اون پسر هم هست در همون حد خونه اسی هم هست ،احترام باید ...

ایشون ۷ سال تاپیک می‌زنن ولی اگاهانه یه قسمت از داستان رو تعریف نمی‌کنن. مثلا اینکه به مادر اون پسر نسبت فاحشگی داده، تاپیک می‌زد می‌گف رفتم مسافرت رفتیم بازار، چرا این پسر برای خودش خرید کرده؛ چرا نظر می‌ده، چرا از این خونه نمی‌ره بیرون در کل می‌گه چرا این بچه زنده است، چرا شوهرم خرجشو می‌ده، در خالیکه مرتبا اعتراف کرده غذا درست نمی‌کنم، شلخته‌ام، شوهرم زندگی رو جمع و جور می‌کنه و غر می‌زنه (که غر زدناش طبیعیه) چون ایشون توی اون زندگی داره اتش‌افروزی می‌کنه. دوم مسئله اینه که به‌شدت دروغگو و پرخاشگره، هیچ‌کس نمی‌تونه با یه زن شلخته دروغگوی روانی زندگی سالمی داشته باشه.

شما گول مظلوم‌نمایی این کاربر رو نخورید، حتی یه بار تاپیک زد پسر شوهرم مرده ارثش به کی‌ می‌رسه.

جالب اینه بچه خودشو ول کرده اومده زن دوم این مرد شده، واقعا چرا؟ چون مادری بلد نیس، برای هیچ‌کس؛ 

جالب‌تر اینه که کاربرا رو نفرین می‌کنه؛ سوالی که پیش می‌یاد اینه زندگی فعلی خودت نتیجه نفرین کی هست.

@هاکان98401‍ 

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون ۷ سال تاپیک می‌زنن ولی اگاهانه یه قسمت از داستان رو تعریف نمی‌کنن. مثلا اینکه به مادر اون پسر ...

عزیزم من اینارو نمیدونستم و طبق همین تاپیک گفتم که احترام باید بدارن به همدیگه ،هم اسی هم پسرشون .من اون پسرو جدا از خانواده نمیدونم و هرجایی که اسی ریپلای کردم بهش گفتم پسرتون .نه پسر همسرش ...و اینکه خوب و بد همسر اول به اسی ارتباطی نداره که بخواد بهشون برچسب بزنه .این چیزایی که تعریف کردین از اسی و از رفتارش ،پس خودشه که بیشترین آسیبو میبینه چون کسی که این رفتارارو داره معلومه به شدت درون ناآرومی داره و مدام داره میجنگه .خدا عاقلشون کنه