2821
2789
عنوان

ویتاگنوس

276 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان از ۹۶/۸/۸ قرص ویتاگنوس رو خوردم بخاطر درد شدید پری و جوش ک کامل خوب شدم بعد تو اسفندماه قطع کردم از اونموقع هی پری هام عقب افتاد تا الان ک دو هفته میشه نشدم رازیانه شرو کردم باز نشدم از دیروز قرصشو باز شروع کردم نمیدونم چیکار کنم 

اصلا اسمشو نشنیدم فک کردم گلی چیزیه 😁

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرص برای تنبلی تخمدانه

اها 

خدا کمکشون کنه

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
پس باز شروعش کنم؟ تا کی باید قطعش کنم؟ اگه اطلاعاتی داری لطفا بگو

زیاد نمیدونم عزیرم من از دو سال پیش منظم مصرف میکردم دکتر بهم گفت حتی اکه خوب هم شدی قطعش نکن بهتره از دکتر خودت بپرسی

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
بدون دکتر رفتن خوردنشو شرو کردم 😭😭😭😭

شوخی میکنی  

هنوزم دیر نشده برو پیش متخصص زنان این ویتاگنوس قرص گیاهیه ضرر نداره ولی بهتر بود با پزشک مشورت میکردی شاید اصلا تنبلی تخمدان نداشته باشی

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
امروز حتما میرم ممنونم عشقم 

دیروز رفتم دکتر برای پری شدنم پروزسترون داد ولی نمیخورم گفت ویتاگنوس همه چیزو تنظیم میکرده قطع ک کنی بعد چند ماه ب هورمونای بدن خودت بر میگردی گفت ویتاگنوس درمان نیست چون تا مادامی ک بخوری همه چیز اوکیه بعدش دوباره بر میگرده همه چیز ب حالت قبل

منم فعلا پروژسترونم نمیخورم

پس باز شروعش کنم؟ تا کی باید قطعش کنم؟ اگه اطلاعاتی داری لطفا بگو

ببخشید میشه بپرسم چجوری مصرف میکردید؟مقدار مصرف و چ روزایی ؟ روزایی که پریود بودین هم مصرف میکردید؟ بعد شما قطره مصرف میکردی یا جوشانده؟

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله