2777
2789
عنوان

یاد بگیرم به هم برچسپ نزنیم 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست
اولا کلی فرصت داشتم که از دست دادم یعنی سر نخ بهم میداد من نمیگرفتم اونم از من خوشش میاد مطمعنم

همین دوستم که میگم دخترم از دخترش خجالت میکشه... من و ایشون از دوران راهنمایی با هم دوستیم. شاید باورت نشه ولی سر موضوع اینکه لباس چی بپوشم با هم حرف زدیم و دوست شدیم😂😂😂. الان بیشتر از ۲۰ ساله مثل خواهر برام عزیزه و در ارتباط هستیم. شما هم اگه با هم ، هم صحبت بشید میتونید یه دوستی پایدار داشته باشین🥰😍❤️

خب مگه حتما باید پسرا باشن؟؟اوکیه بنظرم

نمیدونم چرا از پسرا خوشم نمیاد کلن حس خوبی بهشون ندارم 😅😂این دختره هم انقدر ناز و ادا داشت آخر مارو دیوونه کرد

دوستام میگن خیلی شبیه پسرام انرژی زنانه صفر🤣

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نگو بهش چه حسی داری

سال دهم یکی به من همینو گفت و من 3 سال معذب بودم و اونم خیلی حالش بد میشد یادش میومد منم چون درکش نمیکردم و خیلی باهام فرق داشت دوست نشدم باهاش اما اون رفتارهای خیلیی ضایعی داشت درحدی که دوستام هم فهمیده بودن مسخرش میکردن و درنهایت اخر سال گفت حسی نداره، الان کله ات داغه نمیفهمی چی میگی چی میشه

من مطمئنم بهترین ها در انتظار من هستند🥰

بنظرم نگو بهش چه حسی داریسال دهم یکی به من همینو گفت و من 3 سال معذب بودم و اونم خیلی حالش بد میشد ی ...

یعنی من الان آدم عجیبیم؟ 

با بقیه فرق دارم؟ 

من معلوم نمیشه اصلن 

هیچی بروز نمیدم چون اینطوری فرصت اینو دارم باهاش دوست باشم اونطوری همینم دیگه نمیشه

یعنی من الان آدم عجیبیم؟ با بقیه فرق دارم؟ من معلوم نمیشه اصلن هیچی بروز نمیدم چون اینطوری فرصت اینو ...

هم عجیبی هم فرق داری چون اون طور که بقیه رفتار میکنن و فکر میکنن نیستی 

اصلا به هیشکی نگو از حست  که بعدا پشیمون میشی

هم عجیبی هم فرق داری چون اون طور که بقیه رفتار میکنن و فکر میکنن نیستی اصلا به هیشکی نگو از حست که ...

چیکار کنم منم مثل اونا بشم 

چرا هر کاری میکنم نمیشه از خودم متنفرم واقعا

آخه تا کی اینطوری 

و اینکه بنظرم بری دانشگاه یا جامعه نظرت عوض میشه 10 سال فقط با دخترا سر و کله زدن این عوارضم دارع ن ...

میترسم درست نشه 

اگه درست نشه چی

چیکار کنم منم مثل اونا بشم چرا هر کاری میکنم نمیشه از خودم متنفرم واقعاآخه تا کی اینطوری

به هیچی اهمیت نده، لازم نیست شبیه کسی باشه

تمام تمرکزت بزار رو پیشرفتت و وقتت برای این مسائل چرت هدر نده