2777
2789
عنوان

خونریزی

143 بازدید | 16 پست

سلام خانما. الان از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی وقتی خودمو پاک میکردم دیدم رو دستمال یه خون صورتی رنگ هست. خیلی نگرانم. طپش قلب شدید دارم. تو هفته یازدهم هستم. چند وقتم بود شدیدا یبوست دارم. شبا خیلی تکرر ادرار دارم فکر کنم هر نیم ساعت دستشوییم میگیره. خانما تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین. خیلی میترسم. آخه تا امروز خیلی تهوع داشتم 😭😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نترس عزیزم برو پیش دکترت و اینکه خون صورتی زیاد نگران کننده نیستش...حالا من صبحا با دل درد شدید مث پریود بیدار میشم بعد که میرم دستشویی و میام خالی میشم خوب میشم...نمیدونم یعنی انقد ببخشید روده هام فسار رو بچه میاره؟؟؟😲😲😞

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
نترس عزیزم برو پیش دکترت و اینکه خون صورتی زیاد نگران کننده نیستش...حالا من صبحا با دل درد شدید مث پ ...

فشار به خودت میاره... تو دوره بارداری نباید پرخوری کنی... وعده ها غذایت رو بیشتر کن ولی کمتر بخور.... بچه به معده فشار میاره خودت اذیت میشب

فشار به خودت میاره... تو دوره بارداری نباید پرخوری کنی... وعده ها غذایت رو بیشتر کن ولی کمتر بخور... ...

دل و کمرم مث پریودی درد میگیره اخه...اخه فقط صبحاس..

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
دل و کمرم مث پریودی درد میگیره اخه...اخه فقط صبحاس..

صبح ها بخاطر ادرار تو مثانه بهم فشتر میاد ولی تخلیه ک میکنم خوب میشم. شب ها هم شام ک دیر میخورم یا سنگین میخورم تا صبح نابود میشم...

سوزش سر معده کلافم کرده

مم شبا خواب ندارم تا صبح 

صبح ها بخاطر ادرار تو مثانه بهم فشتر میاد ولی تخلیه ک میکنم خوب میشم. شب ها هم شام ک دیر میخورم یا س ...

اخی...من از معده نیس عین درد پریود شدید میگیره بعدکه میرم دستشویی و میام خوب میشم.چقد بچم فشم میده حالا...بمیرم چ فشاری روشه حتما...

اخی...من از معده نیس عین درد پریود شدید میگیره بعدکه میرم دستشویی و میام خوب میشم.چقد بچم فشم میده ح ...

درد کمر و زیر شکم بخاطر جا باز کردن رحم هستش.

یه تیر کشیدنی هم تو واژن احساس میشه گاهی اوقات...

البته من که اینجوریم...

چنان کمر درد میگیرم مخصوصا تووماه چهارم پنجم ک بودم انگار پیچ کمرم شل شده باشه و بالاتنم از پایین تنم میخواد جدا بشه ... مینشستم نمیتونستم بلند شم کمرم قفل میکرد