2777
2789

از اول مهر که بچه هام رفتن پیش دبستانی مریض شدن تا همییین الان چون هی یکم خوب میشدن هی مهد زنگ میزد میگفت بفرستین هی میرفتن با مریض جدید برمی‌گشتند که هنوز خوب نشدن و دیگه اجازه ندادم برن مهد می‌خوام خودم برای سنجش باهاشون کار کنم نفرستم ...نوزادمم مریض شده...پدر مادرم که کمک حالم بودن مریض شدن ...خودمم همینطور... دانشجو کارورز مدرسه هم هستم حالم از این همه خستگی بهم خورده زندگیم آشفته شده هنوز خستگیای زایمان تو جونمه .... نمیدونم چرا از مریضی خلاص نمی شیم از دکتر رفتن بیمارستان دارو بیزار شدم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکار کنم مگه میشه بدون دارو آخه باید هی بخورند بلکه خوب بشن

بله میشع نباید سرماخوردگی رو سرکوب کرد 

ما فقط عسل و دمنوش و سوپ میخوریم.به بچه هام هم اصلا دارو نمیدم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
بله میشع نباید سرماخوردگی رو سرکوب کرد ما فقط عسل و دمنوش و سوپ میخوریم.به بچه هام هم اصلا دارو نمید ...

برای نوزادم اخه چیکار کنم...دخترم زده ب گوشش پرده گوشش سوراخ شده چرک میومد بیرون .‌‌...پسرمم و نوزادمم زده ب گوششون ....خسته شدم بخدا دوس دارم گریه کنم فقط نمیدونم کجا رو اشتباه کردم

برای نوزادم اخه چیکار کنم...دخترم زده ب گوشش پرده گوشش سوراخ شده چرک میومد بیرون .‌‌...پسرمم و نوزاد ...

نوزاد یه کم سخته واقعا‌

وای کلا شکمتون رو از دارو پر نکنید بذارید روند بیماری طی بشه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

منم برامون پیش اومده همش مریض بودیم ، علتش هم فهمیدم ، منم ۳ تا بچه دارم . 

احتمالا همین که مریض میشن خودتو گم میکنی بعد فورا میبری دکتر ،دکتر هم چرک خشک کن میده ، میخورن خوب میشن ،باز مریضن .

چرا ؟؟؟؟

چون چرک خشک کن بدنو ظعیف میکنه ویروس ها رو مقاوم میکنه.

سری بعد سرما خوردن (انشالله همیشه سلامت باشن ) فقط پهشون پلارژین ،یا کوریزان بده .

داخل غذاهاشون سیر بکوب بپزه .

قرص ویتامین آ ۵۰۰۰۰ هم بده بخورن چند روزی ‌با مشورت پزشک .

خودتم سیر بکوب داخل ماست بخور ،که بره داخل شیرت برا نوزادت خوبه .

غذا فست فود و سرخکرده ، نوشابه ،ترشیجات ،هم مصرف نکنید 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم برامون پیش اومده همش مریض بودیم ، علتش هم فهمیدم ، منم ۳ تا بچه دارم . احتمالا همین که مریض میشن ...

اخه باورت نمیشه این سری چرک خشک کن مرتب نخوردن زد ب گوششون وای که نمیدونی برای گوششاشون چقد داستان داشتیم یعنی میدونی مریض شدن یکم خوب شدن مجدد رفتن مهد بعد ۱۰ روز مجدد تب و مریضی جدید تا نزدیک ۲۰ روز نگم برات چی کشیدم از غصه