دلسا۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9315 عنوان بلاک شدن | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 20 پست سلام بچه ها یه نفر منو بلاک کرده ولی چرا تایم آخرین بازدید و عکس پروفش همه اینارو برام میاره ؟ امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون 1404/08/01 | 09:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 بعد اینکه طرفی که بلاکم کرده من میرم پروفشو نگا میکنم همیشه نه ها بعضی وقتا پروفشو که نگا میکنم لحظه ... اینو نمیدونم هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
دلسا۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9315 اکانت قبلیت که بلاک کرده بود رو دیلیت زدی؟ دوباره اکانت زدی و دیدی بلاکی ؟ اره اکانت قبلیمو که بلاک کرده بود حذف کردم اکانت جدید زدم و دوباره بلاکم البته دو سه ساعت اول بلاک نبودم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 اره اکانت قبلیمو که بلاک کرده بود حذف کردم اکانت جدید زدم و دوباره بلاکم البته دو سه ساعت اول بلاک ... پیام که بهش ندادی با اکانت جدید؟ شمارتو طرف داره؟ اگه شماره تو سیو داره تو گوشیش به محض اینکه با اکانت جدید وارد روبیک شدی براش نوتیف اومده که فلانی به روبیکا پیوست اونم بلاک کرده دوباره هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
دلسا۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9315 پیام که بهش ندادی با اکانت جدید؟ شمارتو طرف داره؟ اگه شماره تو سیو داره تو گوشیش به محض اینکه با اک ... نه پیام ندادم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دلسا۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 9315 پیام که بهش ندادی با اکانت جدید؟ شمارتو طرف داره؟ اگه شماره تو سیو داره تو گوشیش به محض اینکه با اک ... نمیدونم شمارمو داره یانه چون قطع رابطه ایم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 نمیدونم شمارمو داره یانه چون قطع رابطه ایم صدرصد داره که دوباره فهمیده اکانت جدید زدی بلاکت کرده هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃