2777
2789
بعد اینکه طرفی که بلاکم کرده من میرم پروفشو نگا میکنم همیشه نه ها بعضی وقتا پروفشو که نگا میکنم لحظه ...

اینو نمیدونم 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اکانت قبلیت که بلاک کرده بود رو دیلیت زدی؟ دوباره اکانت زدی و دیدی بلاکی ؟

اره اکانت قبلیمو‌ که بلاک کرده بود حذف کردم اکانت جدید زدم و دوباره بلاکم البته دو سه ساعت اول بلاک نبودم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اکانت قبلیمو‌ که بلاک کرده بود حذف کردم اکانت جدید زدم و دوباره بلاکم البته دو سه ساعت اول بلاک ...

پیام که بهش ندادی با اکانت جدید؟ 

شمارتو طرف داره؟ 

اگه شماره تو سیو داره تو گوشیش 

به محض  اینکه با اکانت جدید وارد روبیک شدی 

براش نوتیف اومده که فلانی به روبیکا پیوست اونم بلاک کرده دوباره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پیام که بهش ندادی با اکانت جدید؟ شمارتو طرف داره؟ اگه شماره تو سیو داره تو گوشیش به محض اینکه با اک ...

نمیدونم شمارمو داره یانه چون قطع رابطه ایم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نمیدونم شمارمو داره یانه چون قطع رابطه ایم

صدرصد داره 

که دوباره فهمیده اکانت جدید زدی 

بلاکت کرده