سلام من بدجور شکمم بزرگ شده. تا چند سال پیش شکمم تخت و صاف بود. اما بعد کرونا شکم دیگه بزرگو بزرگ تر شد. چه راهی هست آب کنم شکمم رو. بقیه اندامم خوبه فقط شکم 🤒
از ۷ سالگی تا ۲۱ سالگی این قانون آب نخوردن وسط غذا رو رعایت می کردم یه دوره شیش ماه رعایت نکردم همچبن شکمی در توردم آن سرش نا پیدا 😅 دیگه این کار نکردم بهتر شد یکم هم تحرک در حد پیاده روی دیگه رفت شکمم
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کابریت هر وقت میبینم انگار یه دختر نهایت 18 ساله شیطون هستی 😁 وقتی گفتید مادر هستید اصلا باور کردنی ...
عزیزدلمی🌹😁🤪
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
خوشبهحالت منم شکم دارم ولی آب وسط غذا نمیخورم ولی کم تحرکم
ارادتو جزم کن روزی نیم یاعت ورزش کن برای اینکه انرژی کافی هم برلی ورزش کردن داسته باشی شیر بادوم یا بادوم بخور خیلی مقویه شکم هم نمیاره انشاالله که موفق باشی ❤️ فقط ارادت رو جزم کن خیلی خوبه که وسط غذا آب کم می خوری
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
نه کم یا کم کمتر از یه قلپ . بیشتر به خاطر همون عادت غذایی که مامانم بهم داد اویل هفت سالم بود خیلی سختم بود ولی بهدش گرفتم آروم غذا بخورم اینجوری دیگه نیازی به آب خوردن نیست
خیلی ورزش گرفتم از گوگل ولی اراده ندارمآره چندسال پیش دکتر به شوهرم گفت اصلا آب وسط غذا نخورین منم گ ...
از کم شروع کن ولی مستمر باشه مثلا همین پیاده روی با دور تند هم خیلی خوبه به انگیزت توجه کن خیلی قوی ادامه بده 💪