2777
2789

به نظرتون وقتی سن دیگه از ۴۰، ۵۰ اینا گذاشت، زندگی ارزشی داره یا...؟

اینو می پرسم چون وقتی سی ساله شدم اونقدر بد نبود که می گفتند. ولی حالا نمیدونم ۴۰, ۵۰ چه جور باشه 

کسایی که تو این سن ها هستن، زندگی چطوره؟ امیدی نیست یا هست

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اره ۴۰اول چل چلیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه امیدی نیست 

وقتی ۳۹ سال و ۳۶۴ روزمون بشه باید بمیریم

چی میگی دختر 

خوبی ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه روزی چهل سالت هم میشه و می‌بینی که زندگی برات باارزشتر و جدی‌تر از قبل هم هست

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

بستگی به روحیه و طرز فکرو زندگی هرکسی داره. مثلا مادرشوهرمن ۶۴سالشه حدودا جوری زندگی میکنه انگار ۲۰سالشه. امید به زندگی داره شاده سفر میره . من عروسشم ۳۷سالمه همش دارم غصه ی دیروز و امروز و فردا رو میخورم

شور وشوق زندگی کلا ازبین میره

تجربه کردی یا دیگران رو دیدی؟

و البته میگفتن ۳۰ هم شوق از بین میره و برای من نرفت. شاید اگه سعی کنیم تو اون سن ها هم هنوز بشه شوق داشت. نمی‌دونم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

شاید امیدوارتر و شادترم بشی 

بستگی به شرایط زندگیت داره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏