2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

برام دعا کنید من و دخترم فردا سالم برگردیم از همه مهمتر زود سرپا شم که محتاجه کسی نباشم کارامو بکنه  

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردا بهتر شد؟ شكمت سفت نميشد؟

درد که خیلی دارم منتها دکترم زیاد اهمیت نمیده میگه چون شاغلی به خاطر اونم هست فقط خیلی استراحت کن. شکمم سفت نمیشه اما همش تیر میکشه زیر دلم

پسرم همه زندگیم
تو اینترنت خوندم خیلیا نوشته بودن دکتر وستراحت مطلق میده و نباید از جات تکون بخوری واقعا در این حد ب ...

بستگی داره مشکلت چی باشه که استراحت مطلق بشی یا نه 

من انجام دادم و استراحت مطلقم 

درد هم نداشت سریع تموم شد 

بیهوشی کامل میشی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
بستگی داره مشکلت چی باشه که استراحت مطلق بشی یا نه  من انجام دادم و استراحت مطلقم  درد ه ...

اصلا از جات پا نميشي؟

من پساري گذاشتم هفته ٢٤سرويكسم٣٠بود فقط دستشويي ميرم و مثلا ميرم آب ميارم و ميوه و اينا گاهيم ميشينم خيلي نگرانم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
اصلا از جات پا نميشي؟ من پساري گذاشتم هفته ٢٤سرويكسم٣٠بود فقط دستشويي ميرم و مثلا ميرم آب ميارم و م ...

نه اصلا 

فقط برای دستشویی از جام بلند میشم 

شوهرم قبل اینکه بره سرکار همه چی رو کنارم میزاره 

اب و میوه و خوراکی و...

بازم از دکترت بپرس چقدر استراحت کنی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
پس شام و ناهار چی؟ شما دوقلویی؟ چرا استراحت مطلقی

نه گلم دوقلو نیستم 

رحمم دوشاخه با بزرگ شدن بچه ،تهدید به زایمان زودرسم 

شام و ناهارم خانوادم میپزن برام میفرستن 

شوهرم میاد فقط گرم میکنه 

البته بعضی مواقع هم خودش درست میکنه

اها ایشالا  له سلامتی زایمان کنی .

قربونت عزیزم 

همچنین تو گلم😍