2777
2789
عنوان

ترک های عزیز تشریف فرما شین

359 بازدید | 57 پست

بهترین اهنگ ترکی کع گوش دادین چی بود معرفی کنین 

من خودم سنی سویرم دیوانیم 

یاشیوروم حالا سنی 

گلجیسن دیجیسن باغشدا من دیجیم یوخ 

سون اشکم ایلک یارم 

ای منی یارادان 

همینا تو ذهنم بود فعلا

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

صدای باریش مانچو رو دوست دارم آهنگ گل پنبه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون پسره هست تبریزیه رفته ترکیه نمیدونم چی میگ ولی اونم گوش بده صداش خیلی قشنگه🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

همه آهنگ های سیامک هنرور عالین

اینام خوبن:

قلمیم سیندی منیم طالعیمی یاز تزه دن

اونو دوشونن سون اوریم وار منیم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اون پسره هست تبریزیه رفته ترکیه نمیدونم چی میگ ولی اونم گوش بده صداش خیلی قشنگه🫠

اسمش چیه؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سنیدییر لر منی دییلر 

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

@bozqurdturk2000‍ مهربون تو چی گوش میدی؟

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

من استانبولی هم گوش میدم یه دونه avat darsan تازه دانلود کردم قفلیمه

اسم اهنگ و میگی؟

همینه که نوشتم ولی گوگل نمیاره من از کانال تلگرام برداشتم

آها میگم میزنم نمیاره ...مرسی