2777
2789

پریروز که از مدرسه اومد تو کیفشو دیدم تغذیشو نخورده بود منم عصبی شدم گیر دادم که چرا تغذیتو نخوردی اونم گفت پنیر خیار خوردم منم گفتم من پنیر خیار نزاشته بودم اونم گفت تو کیفم بود منم حرص میخوردم که حتما اشتباهی مال یکی دیگه رو خوردی اونم قسم که به خدا تو کیف خودم بود منم گفتم حتما حواس پرتی کرده مال یکی دیگه رو خورده یا یکی اشتباهی گذاشته باشه تو کیفش تا امروز اومد خونه دیدم تغذیه خودشو خورده یه ساندویچ خیار و پنیر هم تو کیفشه هر چی میگم این از کجا اومده میگه نمیدونم ذهنم درگیره این ساندویچا از کجا میان به دو تا موضوع ربطش میدم یکی اوایل ماه معلمش میگفت حتما براش تغذیه بزار من گفتم میزارم همون لحظه یادم افتاد تغذیش تو یخچاله یادم رفته بزارم تو کیفش رفتم خونه تغذیشو آوردم من شب تغذیه رو آماده میکنم صبح تو کیفش میزارم دوباره اینا شنبه بشقاب سلامت داشتن من توی یه بشقاب یه بار نصرف در حد نیاز بچه صبخانه گذاشتم تخم مرغ چندتا نکه خیار گوجه یه تکه کوچیک پنیر و کره و بادوم و گردو و یه تکه کوچیک نون دیگه من میدونم بچم صبحانه بیشتر ازین نمیخوره یع ساندویچ پنیر خرما هم گذاشتم برای زنگای بعد یه قوطی کشمش گردو بادوم نخودچی هم همیشه تو کیفش هست معلمش عکسای بشقاب سلامت رو که گذاشت بچه های دیگه ظرفای پر اورده بودن با خوراکیای خیلی متنوع بیشتر از نیاز بچه و خوراکیایی که برا صبحانه خورده نمیشن بشقاب بچه من نسبت به بقیه خیلی ساده بود از همون موقع این تغذیه تو کیف درومدنا هم شروع شد به نظر شما ممکنه معلنش فکر کرده من برای بچه تغذیه نمیزارم خودش گذاشته باشه ؟یا چی میتونه باشه فردا میخوام به معلمش بگم موضوع رو

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید یکی از بچه ها نمیخوره و می‌ترسه برگردونه،میذاره تو کیف بچه شما 

شاید همسرت درست می‌کنه براش

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

شاید دوستش داده من دبستان ک بودم دوستام بهم تغذیه میدادن از خودمو یا میدادم بهشون یا برمیگردوندم عجیب تغذیه اونا بهم میچسبید😁

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شاید یکی از بچه ها نمیخوره و می‌ترسه برگردونه،میذاره تو کیف بچه شما شاید همسرت درست می‌کنه براش

آره احتمال اینکه یه نفر از ترسش تغذیشو میزاره میتونه باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست