2777
2789

بارداری شیمیایی معمولا تا 5 هفته خودشو نشون میده نهایتا اگر باشه خونریزی اتفاق میفته و تمام،صبر کن 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بارداری شیمیایی معمولا تا 5 هفته خودشو نشون میده نهایتا اگر باشه خونریزی اتفاق میفته و تمام،صبر کن

خیلی استرس دارم بتام ب نظرت پایین نیس؟یا چون زود رفتم اینجوری شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی استرس دارم بتام ب نظرت پایین نیس؟یا چون زود رفتم اینجوری شد

نمیدونم والا،سه ماه اول باید خیلی صبوری کنی احتمال هرچیزی هست،شایدم تازه لقاح اتفاق افتاده، انشالله که همه چی خوبه، تا 35 سیکلت اگر خونریزی نداشتی دیگه بارداری شیمیایی منتفیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش گلم معمولا بارداری شیمیایی فقط یبار اتفاق میفته، احتمالا زود رفتی برا آزمایش انشالله کهخیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش گلم معمولا بارداری شیمیایی فقط یبار اتفاق میفته، احتمالا زود رفتی برا آزمایش انشالله کهخی ...

خیلی استرس دارم اخه دفعه اول ک اینجوری شدم ب دکتر گفتم هرچی ازمایش لازمه واسم بنویس ولی گف هیچی نمیخواد الانم ک دوباره بتام پایین شد میترسم ی مشکلی داشته باشم واقعا🥲

خیلی استرس دارم اخه دفعه اول ک اینجوری شدم ب دکتر گفتم هرچی ازمایش لازمه واسم بنویس ولی گف هیچی نمیخ ...

انشالله که بارداری طبیعیه نگران نباش صبر کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40