2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 59 پست
روغن زرد گاوی بخور😊شیره انگور و ارده کنجد هم تاثیر داره صبحانه بخور..از آجیل کمک بگیر

روغن محلی منظورته؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی چندهزار کالری باید به بدنت غذا برسه تا تبدیل به چربی بشه برای اینکه چربی راحت تر جذب بدنت بشه شما حین اینکه زیاد باید کالری مصرف کنی باید بری دوساعت طی روز بدوی بدنت خسته میشه کمی کالری میسوزونی بعدش فوری بیا بازم خوراکی های پرکالری بخور اینجوری راحت توی یه ماه پنح شش کیلو چاق میشی. چاقی بیش از پنج شش کیلو در یک ماه برای کبد وصفرات مضره. حالا بگم چیا بخوری

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
خوشبحالت...من یکماه فرصت دارم لاغر بشم..فقط پنج کیلو...عقد خواهرشوهرمه

بیا ۵ کیلو رو بده به من😝😜

واقعا

آره..چون تو مسافرت بیشتر گرسنت میشه و میری رستوران حالت خوبه. آب و هوا خوبه..کلا تاثیر داره..پوستمم بهترشده..البته صورتم پر و خوشگل شده اما شکم هم کمی آوردم😟😨باید برم باشگاه با رژیم صورتم لاغر میشه ندوست

کره بادوم زمینی..روغن زرد..شیره و ارده یادت نره

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
اره .. سوپر مارکت بزرگ و یا حتی بعضی عطاری ها دارن  من از مغازه های روغن گیری میخرم

مرسی گلم😘

روزی چندهزار کالری باید به بدنت غذا برسه تا تبدیل به چربی بشه برای اینکه چربی راحت تر جذب بدنت بشه ش ...

اره بگو خدا خیرت بده

روغن محلی منظورته؟

آره..طرفای خراسان شمالی بهش میگن روغن زرد..خیلیم مفیده😊از روغنای پالم دار صنعتی خیلی بهتره..روغت زرد گوسفندی هم خوبه اما گرونه. کیلویی 80 تومن

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
آره..چون تو مسافرت بیشتر گرسنت میشه و میری رستوران حالت خوبه. آب و هوا خوبه..کلا تاثیر داره..پوستمم ...

باشه مرسی عزیزم کره بادام زمینی رو چه موقع بخورم