2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 81 پست
درخاس بده ی دعایی هست ک فوق العاده بهش ایمان دارم باتمام وجود انجام بدی و بخای نشد نداره بفرسم برات ...

عه راست میگی عزیزم؟؟؟ 😯😯

باشه حتماً... ممنون میشم ازت... ❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
فدات ❤ ای جونم... خداروشکر 😍😍😍 با اون دل پاکت برا منم دعا کن عزیزم... 😔

الهی امین عزیزم ایشالا به حق امام زمان زود زود مامان میشی

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم عزیزم میدونم چی میگی اما اصلا نا امید نباش به حرف این و اونم اصلا اهمیت نده خدا خودش صلاح ...

خدانکنه عشقم ❤

چشم عزیزدلم‌. خیلی تلاش میکنم بیخیال باشم. ولی آخه این بدن مزخرفم منو از همه چیز ناامید میکنه... 😢💔

مرسی بابت دعای خیرت خواهری 😘 خدا از زبونت بشنوه. انشاالله ❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
درخاس بده ی دعایی هست ک فوق العاده بهش ایمان دارم باتمام وجود انجام بدی و بخای نشد نداره بفرسم برات ...

عزیزم اگ میشه همین جا بفرستی خیلی خوبه تا ان شالله هممون جواب بگیریم از خدا بزرگ

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزیزم اگ میشه همین جا بفرستی خیلی خوبه تا ان شالله هممون جواب بگیریم از خدا بزرگ

ختم بسیار بسیار مجرب که معجزه میکنه گره زدن به نخ سفید ❤️

دعایی که برام ردخور نداشته و همیشه ازش حاجت گرفتم و واقعا معجزه میکنه این ختم همیشه همون روز حاجت گرفتم

قبل از شروع سوره یس 👈۱۰۱ مرتبه ایه ۹ سوره یس و بعد شروع میکنین به خوندن سوره یس سوره یس هفت مبین داره که به هر مبین رسیدی گره  میزنی و حاجتت رو میگی و کلا میشه 7 گره بعد از پایان سوره یس و اتمام گره ها نخ رو میزاری لای قران سوره یس و بعد از حاجت گرفتن ان شاءالله نخ رو میزاری آب جاری 

👇توجه کنین👇

بعد از اتمام سوره 

40 مرتبه👇میخونین

مَا مِنْ رَهْطٍ أَرْبَعِينَ‏ رَجُلًا اجْتَمَعُوا فَدَعَوُا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِي أَمْرٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعِينَ‏ فَأَرْبَعَةٌ يَدْعُونَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ عَشْرَ مَرَّاتٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعَةً فَوَاحِدٌ يَدْعُو اللَّهَ أَرْبَعِينَ‏ مَرَّةً فَيَسْتَجِيبُ اللَّهُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ لَهُ.

حتما باوضو و اعتقاد ب این که انشالله حتما حاجت روا میشین انجامش بدین ❤

ختم بسیار بسیار مجرب که معجزه میکنه گره زدن به نخ سفید ❤️ دعایی که برام ردخور نداشته و همیشه ازش ...

خیلی لطف کردی حتما انجام میدم به امید خدا...

خدایا شکرت 🙏🙏🙏