2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 81 پست
درخاس بده ی دعایی هست ک فوق العاده بهش ایمان دارم باتمام وجود انجام بدی و بخای نشد نداره بفرسم برات ...

عه راست میگی عزیزم؟؟؟ 😯😯

باشه حتماً... ممنون میشم ازت... ❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
فدات ❤ ای جونم... خداروشکر 😍😍😍 با اون دل پاکت برا منم دعا کن عزیزم... 😔

الهی امین عزیزم ایشالا به حق امام زمان زود زود مامان میشی

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم عزیزم میدونم چی میگی اما اصلا نا امید نباش به حرف این و اونم اصلا اهمیت نده خدا خودش صلاح ...

خدانکنه عشقم ❤

چشم عزیزدلم‌. خیلی تلاش میکنم بیخیال باشم. ولی آخه این بدن مزخرفم منو از همه چیز ناامید میکنه... 😢💔

مرسی بابت دعای خیرت خواهری 😘 خدا از زبونت بشنوه. انشاالله ❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
درخاس بده ی دعایی هست ک فوق العاده بهش ایمان دارم باتمام وجود انجام بدی و بخای نشد نداره بفرسم برات ...

عزیزم اگ میشه همین جا بفرستی خیلی خوبه تا ان شالله هممون جواب بگیریم از خدا بزرگ

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزیزم اگ میشه همین جا بفرستی خیلی خوبه تا ان شالله هممون جواب بگیریم از خدا بزرگ

ختم بسیار بسیار مجرب که معجزه میکنه گره زدن به نخ سفید ❤️

دعایی که برام ردخور نداشته و همیشه ازش حاجت گرفتم و واقعا معجزه میکنه این ختم همیشه همون روز حاجت گرفتم

قبل از شروع سوره یس 👈۱۰۱ مرتبه ایه ۹ سوره یس و بعد شروع میکنین به خوندن سوره یس سوره یس هفت مبین داره که به هر مبین رسیدی گره  میزنی و حاجتت رو میگی و کلا میشه 7 گره بعد از پایان سوره یس و اتمام گره ها نخ رو میزاری لای قران سوره یس و بعد از حاجت گرفتن ان شاءالله نخ رو میزاری آب جاری 

👇توجه کنین👇

بعد از اتمام سوره 

40 مرتبه👇میخونین

مَا مِنْ رَهْطٍ أَرْبَعِينَ‏ رَجُلًا اجْتَمَعُوا فَدَعَوُا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِي أَمْرٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعِينَ‏ فَأَرْبَعَةٌ يَدْعُونَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ عَشْرَ مَرَّاتٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعَةً فَوَاحِدٌ يَدْعُو اللَّهَ أَرْبَعِينَ‏ مَرَّةً فَيَسْتَجِيبُ اللَّهُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ لَهُ.

حتما باوضو و اعتقاد ب این که انشالله حتما حاجت روا میشین انجامش بدین ❤

ختم بسیار بسیار مجرب که معجزه میکنه گره زدن به نخ سفید ❤️ دعایی که برام ردخور نداشته و همیشه ازش ...

خیلی لطف کردی حتما انجام میدم به امید خدا...

خدایا شکرت 🙏🙏🙏