2777
2789
عنوان

گیر کردم چیکار کنم

101 بازدید | 5 پست

سلام

تاپیک های اول منو خونده باشین میدونین قضیه چیه،، 

الان می‌خوام ازدواج کنم برادرشوهرم امشب اومد خونم گفت حق نداری ازدواج کنی مگه باخودم،، گفتم زن و بچه داری، داماد داری الان ولی گوش نمیده، لج کرده میگه آبروتو میبرم نمیزارم ازدواج کنی،،گفت بخاطر تو درخواست طلاق دادم می‌خوام جدا بشم از زنم،تو هم چون گفتی زن داری زنت نمیشم می‌خوام جدا بشم ازش،، الان هم چون دوسش داشتم نمی‌خوام زندگیش بهم بریزه، نمی‌خوام وارد زندگی یک مرد متاهل بشم،،همش هم میگه بچتو میگیرم ازت اگه ازدواج کنی،،من فقط بخاطر اینکه درست نیست دارن تن به ازدواج ناخواسته میدم پا رو همه چیز دارم میزارم،،اینجوری هم برای من خوبه هم اون، کلید خونمو برداشته میگه از فردا روزی چند ساعت میاد خونمون نمی‌دونم اینو چیکار کنم، نمی‌دونم به خواستگارم چی بگم آخه کارهای عقد و کردیم ،داره دیونم می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم از دستش 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هم حس شیشم دارم هم موکل

یعنی کتاب نخرم چون پولشو قرض کردم خودم هزار تومن نداشتم ..اگه قبول نشم من میمونم و یه قرض گنده 

وجدانا موکلت گفت خدا خیرت بده بپرس بگو الکی نخرم چون واقعا با سختی باید پولشو پس بدم 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا