2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمر دست خداست

بودن کسانی که تو سن ۲۰ سال و خرده ای دومی رو اوردن و بعد از زایمان فوت کردن 

زیاد خودتو درگیر سن و سال نکن با ارامش لذت ببر از این دورانی که آرزوی خیلیاست جای شما باشن حتی تو سن بالاتر از شما

هر کی بیداره بیاد من دارم خل می شم .دوست دارم اوم های زیادی اطرافم هستن مثل من

خواهر من شانزده سال بچه دار نشد بعد کارهای خدا بچه دارشد یعنی دوتابچه هاش وقتی دنیاامدن بالای سی وپنج بود الان ماشاءالله بچه هاش دبیرستانین و خواهرمن جوانه هنوز .....

چه فکرها می کنی 

اینهابرای اینه توکل به خدا نداری 

مگه مرگ وزندگی دست من وشماست ؟ می بینی جوان بیست ساله فوت میشه اما پیرزن صدساله سرحاله

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خواهر من شانزده سال بچه دار نشد بعد کارهای خدا بچه دارشد یعنی دوتابچه هاش وقتی دنیاامدن بالای سی وپن ...

اخه بچه داشتم الکی خودمو انداختم تو هچل به خدا این قدر حالم بده نمی تونم یه غذا درست کنم 

خواهر من شانزده سال بچه دار نشد بعد کارهای خدا بچه دارشد یعنی دوتابچه هاش وقتی دنیاامدن بالای سی وپن ...

همش می گم اگه دخترم ازدواج نکنه اگه تنها بشه تو دنیا من چی کار کنم .کاش پسر بود حداقل بیش تر دلم گرم بود 

اخه بچه داشتم الکی خودمو انداختم تو هچل به خدا این قدر حالم بده نمی تونم یه غذا درست کنم

اونقدر بچه شیرینه 

مثلا اون بچه بیست وپنج شش شما شصت سالته ماشاءالله هنوزجوانی 

چیه زودتنها بشین ؟اون یکی ازدواج میکنه میره و ....

همش می گم اگه دخترم ازدواج نکنه اگه تنها بشه تو دنیا من چی کار کنم .کاش پسر بود حداقل بیش تر دلم گرم ...

وا چقدر فاز منفی هستی 

چراازدواج نکنه؟ چرا تنها بمونه ؟مگه یک بچه ی دیگه نداری؟ 

اتفاقا برای بزرگه هم خوبه شماها نباشید اونخا همودارن 

اینها برای اینه توکل واقعی به خدا نداری 

اونقدر بچه شیرینه مثلا اون بچه بیست وپنج شش شما شصت سالته ماشاءالله هنوزجوانی چیه زودتنها بشین ؟اون ...

اخه اون به من نیاز داره طفلک غصه می خوره زود تنها بشه