2777
2789
مشکل شمااسنه فکر می کنید بچه تون تا اخر عمر می خواد وصل شما باشه یا یک ادم ضعیف نه عزیزم بچه توتوانم ...

اخه می گم چه کاری کردم نبود فکر و خیال نداشتم کلی با دعا و چله عاشورا ایت الله حق شناس باردار شدم

عزیزم هدا رحمتشون کنه پدر تون نگه داره تو چند سالگی اتفاق افتاد

من سی و هشت بودم مادرم فوت کرد

اما من زندگیمو دارم 

ماکانم خیلی خوب بود خیلی حامیم بود اما خوب خدانخواست بمونه حتی زایمانم اخرم مامانم نبود اما خانم داداشم باهام لومد بیمارستان خواهرم بود توخونه تا چندروز 

اما ازهمون اول خودم پاشدم و.....

من یک ادم توانام خداکمکم میکنه همسروبچه هام و اطرافیانمم دارم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه می گم چه کاری کردم نبود فکر و خیال نداشتم کلی با دعا و چله عاشورا ایت الله حق شناس باردار شدم

بذار بیاد اونقدر شیرین میشه زندگیت 

من الان پسربزرگم کوچیکه را میگه میلیاردها می ارزه 

شما بعد از مادرتون ازدواج کردید موقع زایمانتون سخت نبود

نه عزیزم من اونموقع دوتا بچه ی کوچک داشتم چهارسال ونیم وهفت ساله شاغلم بودم مامانمم قبلش بچه هامونگه می داشت ....

الان دوتا بزرگ هام نه و یازده ونیم هستند ماشاءالله بزرگ شدن دیگه

بذار بیاد اونقدر شیرین میشه زندگیت من الان پسربزرگم کوچیکه را میگه میلیاردها می ارزه

فقط دل خوشی ام اینه برادر داره .شما ما خواهر و برادر داشتی دلتون به هم گرمه .نسل آینده نسل تنهاست واقعا .دختر من کسی نداره دو تا دختر دایی که خیلی هم با هم ارتباط نداریم .

من سی و هشت بودم مادرم فوت کرداما من زندگیمو دارم ماکانم خیلی خوب بود خیلی حامیم بود اما خوب خدانخوا ...

خودمم توانا هستم واقعا ولی خوب ادم نیاز به حمایت عاطفی داره زیاد 

حمایپ عاطفی را توسن بالاتر ادم از بچه ها و همسرش درسافت میکنه

راست می گید واقعا .من خیلی به مادرم وابسته هستم مادرم هم به من زیاد وابسته است الان این قدر حالم بده نمی تونم برم خدمتش .بنده خدا خیلی خیلی تنها شده 

چه ناامیدی 

والا من‌ گذاشتم واسه ۴ - ۵ سال دیگه

بعد شما ناامیدی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببخشید فضولی می کنم می شه ترتیبشم بگید و بگید آخری تو چه سنی آوردید

بچه های من سه تاش یک جنس هستند

اخریشم  خداخواسته بود اما الان راضیم چون می بینم دوتابزرگها چقدر دوستش دارن ومراقبشن 

انشاءالله تااخرهمین باشن