2777
2789
وا چقدر فاز منفی هستی چراازدواج نکنه؟ چرا تنها بمونه ؟مگه یک بچه ی دیگه نداری؟ اتفاقا برای بزرگه هم ...

اون پسره این دختر با اختلاف ۷ سال .چه به درد هم بخورن .پسرم تنها بود هیلی بهتر بود ۶ ماهه این فکر ها اومده یه هواب راحت ندارم به خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اون به من نیاز داره طفلک غصه می خوره زود تنها بشه

چراتمها بشه انشاءالله عمرطولانی وباعزت خواهی داشت 

بعد هم فکر می کنی مثلاذیک دختر سی چهل ساله نمی تونه از پس خودش بربیاد؟

من زیر چهل مامانم فوت شد واقعاجاش خالیه اما من تنها نیستم ازدواج کردم وخودم بچه دارم وزندگی خودمو

خواهروبرادرهم دارم 

دوست دارم 

فامیل دارم 

پدر دارم 

درکل تنها نیستم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم. سلام بازم اولاد دارید نگران نیستید زود بچه هاتون دور از جون بی مادر بشن

خدا بزرگه نترس مگه قراره چی بشه چند ماه هستی؟

بچه ی دیگه هم دارم

نترس تموم میشه توی سن بالا سخت تره ولی تموم میشه به خودت برس مواد طبیعی مصرف کن هیچیت نمیشه نترس 

بارداری از هورموناته سعی کن اروم باشی تا یک بچه ی اروم تحویل جامعه بدهی

خود شما دور از جون مامانتون نبود اذیت نمی شدید .حالا بچه من از ۳۰ سالگی ترس از دست دادن منو داره

اون پسره این دختر با اختلاف ۷ سال .چه به درد هم بخورن .پسرم تنها بود هیلی بهتر بود ۶ ماهه این فکر ها ...

وا 

اتفاقا خیلی به دردهم میخورن فاصله سنی پسرهای منم با بچه ی کوچیکم زیاده 

اونقدر دوستش دارن 

اتفاقا میشه خامی خوبی برای خواهرش

طفلی پسرتم ازتنهایی درمیاد 

خدا بزرگه نترس مگه قراره چی بشه چند ماه هستی؟بچه ی دیگه هم دارمنترس تموم میشه توی سن بالا سخت تره ول ...

من نمی ترسم می گم اگه ۸۰ بشم اون ۴۴ کمه واقعا الان من و مامانم ۲۷ سال فرق داریم اینن قدر خوبه 

خود شما دور از جون مامانتون نبود اذیت نمی شدید .حالا بچه من از ۳۰ سالگی ترس از دست دادن منو داره

من مامانم به علت دیابت و ازبین رفتن کلیه ها و...فوت شدن 

اما من اول خدا بعدپدرو همسروبچه ها وخواهربرادرهامو دارم

من مامانم به علت دیابت و ازبین رفتن کلیه ها و...فوت شدن اما من اول خدا بعدپدرو همسروبچه ها وخواهربرا ...

عزیزم هدا رحمتشون کنه پدر تون نگه داره تو چند سالگی اتفاق افتاد 

من نمی ترسم می گم اگه ۸۰ بشم اون ۴۴ کمه واقعا الان من و مامانم ۲۷ سال فرق داریم اینن قدر خوبه

وای عزیزم خب مگه چیه ۴۴ که خودش باشه بچه هم داره دیگه من رو میخواد چیکار بره برسه به زندگیش چیه تا اون موقع زنده ام باشه کاری ازم بر نمییاد ان شاالله سربارش نباشم

مشکل شمااسنه فکر می کنید بچه تون تا اخر عمر می خواد وصل شما باشه 

یا یک ادم ضعیف 

نه عزیزم بچه توتوانمند باربیار که ختی تو دوازده سالگی خیالت راحت باشه ازپس خودش برمیاد 

چراتمها بشه انشاءالله عمرطولانی وباعزت خواهی داشت بعد هم فکر می کنی مثلاذیک دختر سی چهل ساله نمی تون ...

شما بعد از مادرتون ازدواج کردید موقع زایمانتون سخت نبود 

حرف هام بی منطقه واقعا .اخه کی تو این سن بچه می یارن همه یکی می یارن و تمام .

وای خانم گلی باز که نخوابیدی اومدی به فکر تفاوت سنی با دخترت هستی به خدا سنت بالا نیست بابا الان سن ازدواج بالا رفته مردم ۴۰سالگی ازدواج میکنن ۴۲سالگی بچه میارن دور ور من پره از اینا 

ببین من الان باردارم تو ۳۸سالگی رفتم دکتر قلب گفتم میخوام سقط، کنم چون واقعا قلبم مشکل داشت دکتر گفت اگه دلیلت قلبته مشکلی نیست میتونی بچه رو دنیا بیاری گفتم سنم بالائه یه جوری دکتر نگام کرد گفت خانم شما سنت کجاش بالائه هنوز بچه ای حالا یه پیشنهدی بهت دارم صبح که بیدار شدی زنگ برن مشاوره رایگان ۱۴۸۰راهنماییت میکنه حنما زنگ بزن مطمبنم خیلی آروم میشی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40