2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 58 پست

سلام . بنظر من رفتارت عادی باشه ولی به شوهرت بگو من از این مرد که  چهارچوب نداره و چشم پوشی از ناموس مردم حالیش نیست خوشم نمیاد، بگو اینطور مردها به زن بقیه نظر دارن. 

خط بهش بده که ممکنه به تو هم نظر داشته باشه ، شوهرت خودش باهاش سرد میشه. 

اون مرد خطری برات نداره چون خودت از این مسائل بیزاری ولی زنه که باهاش رفیقه داستانه. غیر مستقیم رو مغز شوهرت کار کن که بیخیال رفاقتش با این بشه

مردا هم بی ذات شدن جدیدا قبلنا ناموس بقیه ناموس خودشونم بود

کثافت ها

حالم ب میخوره ازشون

کاش همه هرزه ها و لاشی ها برن تو یک جزیره دور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش بیچاره کارش بیرون ارخونس مجبوره نباشه ۲شب پشت سرهم نمیدونگ چیکارس دقیق

تو شهر ما ی زن متاهل با ی پسر مجرد رابطه داشته بعد ی شب ک زنه می‌ره پیش پسره دچار گاز گرفتگی میشن همینجوری لخت بغل هم میمیرن 

ای کاش می شد زن رو لو داد

اخه دلمم نمیاد 😭😭😭میگم میکشتش بیچاره دخترش بی مادر میشه اتفاقا دوست ندارم لو بره دوست دارم سرعقل بیاد طلاق بگیره اگه انقد از شوهرش متنفره 

امام علی میگه آدمها شبیه شش نفری که بیشترین ارتباط رو باهاش دارن میشن 

گفتم بدونی و حواست به همسرت باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو شهر ما ی زن متاهل با ی پسر مجرد رابطه داشته بعد ی شب ک زنه می‌ره پیش پسره دچار گاز گرفتگی میشن هم ...

وای چه مرگ با ذلتی 🥺الهی که خداوند با مرگ با عزت بمیرانمون آمین🤲🤲

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

والا منم باشم جواب نمیدمببخشید عزیزم ولی تو بیشعور نیستی شوهرت بیشعوره که ازت انتظار داره به همچین خ ...

به خدا تنها کسی ک اصلا ن راش میدم ن ازش خوشم میاد همین دوستشه 😔راست میگی واقعا😔

ببین این اگ با شوهرت راه بره اونم از راه به درمیکنه ها ازمن گفتن بود‌... یک راه داره از شرش خلاص شیب ...

اخه میترسم دعوا بشه 😔من خودمم همیشه سرسنگینم نگاشون نمیکنم میدونه اون ترسوترازاین حرفاس ک بخواد ابنکارو کنه باورم نمیکنه ولی شوهرمم اخه ادم حسابش نمیکنه ک بخواد ب حرفش بها بده متاسفانه شریک دوستششه مجبوره سلام و علیک داشته باشه ولی وافعا میترسم از راه به در بشه😔😔😔

بهترین کارو میکنی من واقعا پشت گوشی حالت تهوع گرفتم حالا کو ک ببینم بعدش شوهرتون خیلی بچن هنوزم بزرگ ...

بی سر پا نیست پسره اخه مهندسه🤮🤮ولی همین چرا من بابد ب این گاو سلام بدم؟؟؟؟