دوست شوهرم ی پسر مجرده که با ی زن شوهردار ک بچه هم داره دوسته!!!هربار اینارو میبینم عقم میگیره حاظر نیستم سرمم تکون بدم براشون ازشون فراریم اون روز دیدمشون سلام کرد پسره سرمو تکون دادم فقط شوهرم برگشتهدمیگه سلام کرد منم با عصبانیت گقتم من با سر سلام میکنم!بعدش ک رفتیم بهم گفت بیشعوری !بنظرتون من بیشعورم؟؟؟طرف شوهرو بچشو میپیچونه بیاد باااین پسره بعد پسره هم خرجش میکنه با علم ب اینکه طرف شوهر داره و شب خونش نگهش میداره اخه لجن و بی ذات تراز این؟؟؟چجوری اینارو دور کنم از شوهرم اخه
طور شوهرت میتونه درکش کنه و ب عنوان مرد دلش برای اون شوهر بدبخت نسوزه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
طور شوهرت میتونه درکش کنه و ب عنوان مرد دلش برای اون شوهر بدبخت نسوزه
مگه همجنسای ما ک جفت پا میپرن وسط زندگی یه زن دیگه درکمون میکنن؟
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
مگه همجنسای ما ک جفت پا میپرن وسط زندگی یه زن دیگه درکمون میکنن؟
نه ولی ما ها همیشه پشت همو خالی کردیم عادت داریم
ولی مردا همیشه پشت همن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین این اگ با شوهرت راه بره اونم از راه به درمیکنه ها ازمن گفتن بود... یک راه داره از شرش خلاص شیب ...
دقیقا
نه ولی ما ها همیشه پشت همو خالی کردیم عادت داریمولی مردا همیشه پشت همن
مردا هم بی ذات شدن جدیدا قبلنا ناموس بقیه ناموس خودشونم بود
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
الان از اینکه شوهرت مشکلی ندارد و سلام میکنه و یک جور تایید بیشتر نگران میشدم