2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 58 پست

طور شوهرت می‌تونه درکش کنه و ب عنوان مرد دلش برای اون شوهر بدبخت نسوزه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه کار درستی میکنی تحویل نگیرشون بذار حس بد کنن اما قضاوت نکن

قضاوت چی اخه؟دخترش کوچیکه گناه داره مامانش اینجوریه طلاق بگیره بیاد باهمین پسره خب چرا توخونه شوهرش اینکارو میکنه پسره خونه مجردیم داره همونجا بمونه دیگه چرا خیانت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین این اگ با شوهرت راه بره اونم از راه به درمیکنه ها ازمن گفتن بود‌... یک راه داره از شرش خلاص شی

به شوهرت تو یک موقعیت مناسب بگو مثلن فلان جا اتفاقی دوستتو دیدم بم چشمک زده نخ داده پیشنهاد داده...

بزار بهش بدبین شه تا رابطشوباهاش قط کنه 

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

طور شوهرت می‌تونه درکش کنه و ب عنوان مرد دلش برای اون شوهر بدبخت نسوزه

مگه همجنسای ما ک جفت پا میپرن وسط زندگی یه زن دیگه درکمون میکنن؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بهترین کارو میکنی 

من واقعا پشت گوشی حالت تهوع گرفتم حالا کو ک ببینم 

بعدش شوهرتون خیلی بچن هنوزم بزرگ نشدم با مرد مجرد بی سروپا میگرده انتظار داره زنش با احترام واس بی سرو پا سلام کنه ؟

مگه همجنسای ما ک جفت پا میپرن وسط زندگی یه زن دیگه درکمون میکنن؟

نه ولی ما ها همیشه پشت همو خالی کردیم عادت داریم

ولی مردا همیشه پشت همن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین این اگ با شوهرت راه بره اونم از راه به درمیکنه ها ازمن گفتن بود‌... یک راه داره از شرش خلاص شیب ...

دقیقا 

نه ولی ما ها همیشه پشت همو خالی کردیم عادت داریمولی مردا همیشه پشت همن

مردا هم بی ذات شدن جدیدا قبلنا ناموس بقیه ناموس خودشونم بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

تجربه خوبی از تایید شوهرها ندارم 

الان از اینکه شوهرت مشکلی ندارد و سلام می‌کنه و یک جور تایید بیشتر نگران میشدم