دوست شوهرم ی پسر مجرده که با ی زن شوهردار ک بچه هم داره دوسته!!!هربار اینارو میبینم عقم میگیره حاظر نیستم سرمم تکون بدم براشون ازشون فراریم اون روز دیدمشون سلام کرد پسره سرمو تکون دادم فقط شوهرم برگشتهدمیگه سلام کرد منم با عصبانیت گقتم من با سر سلام میکنم!بعدش ک رفتیم بهم گفت بیشعوری !بنظرتون من بیشعورم؟؟؟طرف شوهرو بچشو میپیچونه بیاد باااین پسره بعد پسره هم خرجش میکنه با علم ب اینکه طرف شوهر داره و شب خونش نگهش میداره اخه لجن و بی ذات تراز این؟؟؟چجوری اینارو دور کنم از شوهرم اخه
بدبینمنکن همینجوری عصبانیم یهو پامبشم نصف شبی بیرونس مبکنم
تجربه خودم رو گفتم تو مثل من نشو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
تو شهر ما ی زن متاهل با ی پسر مجرد رابطه داشته بعد ی شب ک زنه میره پیش پسره دچار گاز گرفتگی میشن هم ...
واه چه کارمای تمیزی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.