2789
عنوان

موزیک قفلیت🤙

87 بازدید | 16 پست

ی ترک ازش رو بنویس...

موزیک قفلیه جدیدم: 

لابود دوست داشتم اگه بعد تو شبها رو نمیخوابیدم...

لابود دوسش داشتی اگه ندیدی من بی تو چقد باریدم...

لابود دوست دارم اگه بی تو تو تنهایی و شب سر کردم..

لابود دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...

(اون ترکیب صدای هایده و شادمهر و محسن چاووشی رو با این آهنگ دوست دارم ن آهنگ اصلی))))

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ندارم همه چی گوش میدم هرچی مودش باشه رو پایم

اره منم

ولی این آهنگ بدجور عاشقشم

با اهنگ قتل عمد دورچی(نمیتونم فراموش کنم اون همه داستانو)

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستاره س هنوزم دیدن تو برام مثه عمر دوباره س هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره.... 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بگو داری توی چشمام میخونی عاشقتمتو چه با من بمونی یا نمونی عاشقتمحتی با این همه نامهربونی عاشقتم♡

اوی خدا💛

هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستاره س هنوزم دیدن تو برام مثه عمر دوباره س هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی ...

اره ققققشنگه

دورچی🗿 همون که همه رو ...

همه رو چی ؟؟؟

والا فقط این آهنگو دوس دارم

همون که تو آهنگش همه رو میگا‌.یید

یعنی فش منظورته یا واقعا اینکارو میکرد