2777
2789
عنوان

صدای همسایه

347 بازدید | 30 پست

ببینید من خیلی حساسم ام یا واقعان صدا هست 

صدای دویدن بچه و تاخ و توخ وسایل و صدای پا میاد من اولش نگران پدر و مادرم بودم که نتونن بخوابن یا استراحت کنن که دیدم نه مشکلی نداره و راحتن 

الان خودم این صدا ها رو مخمه اونقدر که حتی صدای باز و بسته کردن در یا صدای بیرون مثل ماشین و این ها هم کلافه ام میکننه من چه جوری میتونم درمانش کنم این موضوع رو 

راهکار بدید 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید عادت کنی یا خونه رو عوض کنید که متاسفانه اکثر آپارتمان ها این مشکل رو دارن مگر اینکه قدیمی ساز ...

پدر و مادر عوض نمیکنن و راضی هستن و میگن ما عادت داریم 

من امشب ساعت ۳ شب میخوام بترسونمشون

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

باید عادت کنی یا خونه رو عوض کنید که متاسفانه اکثر آپارتمان ها این مشکل رو دارن مگر اینکه قدیمی ساز ...

ماکه خونمون ویلایی چی همسایمون یکسره بچه هاش توی حیاط بازی میکنن اعتراض هم میکنیم میگه ما نرفتیم خونه اپارتمانی اومدیم خونه ویلایی که بچه ها ازاد باشن

نه ۳

روی هر صدایی تمرکز کنی ،هم بلند تر شنیده میشه ،هم آزار دهنده میشه،به نظرم به صداها اهمیت نده 

دیدی بعضی ساعتها ،صدای تیک تاک دارن ،من خودم بارها شده با صداش خوابیدم و اصلا نفهمیدم ولی یه موقعی هم بوده که یکدفعه تمرکزم سمت اون صدا رفته و اعصابم خرد شده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده