2777
2789
عنوان

صدای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست

من بیشتر رو بو حساسم تا صدا حالا فکرش بکن خونه دادیم دست مستاجر سرویس جداست اما میرن بو میاد بعد ادکلن خالی میکنه تو فضا بو ترکیب میشه مجبورم ماسک بزنم برم تو حیاط استقبال و بدرقه مهمون زود تموم کنم نزارم طول بکشه 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر رو بو حساسم تا صدا حالا فکرش بکن خونه دادیم دست مستاجر سرویس جداست اما میرن بو میاد بعد ادک ...

عزیزم نه من به بو عادت ندارم فقط صدا 

البته یه بار بو سیگار میومد فک کردم همسایه بالا هست بعد فهمیدم بابامه😂😂😂😂😂

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عزیزم نه من به بو عادت ندارم فقط صدا البته یه بار بو سیگار میومد فک کردم همسایه بالا هست بعد فهمیدم ...

خونه دعوا نکردی با همسایه بالایی 

من حتی روم نمیشه به مستاجره بگم اب بریز سرجات خفه شدیم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

روی هر صدایی تمرکز کنی ،هم بلند تر شنیده میشه ،هم آزار دهنده میشه،به نظرم به صداها اهمیت نده دیدی بع ...

بله دقیقان درسته 

اونورز درگیر کاری بودیم صدا هم میدومد 

ولی اونقدر درگیر کار بودم ۱ دقیقه متوجه نشدم که صدا میاد 

ولی من خیلی حساسم چیکار کنم رفع بشه

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خونه دعوا نکردی با همسایه بالایی من حتی روم نمیشه به مستاجره بگم اب بریز سرجات خفه شدیم

نه گفتیم صدا دارین و فلان معذرت خواهی کردن و... 

چیزی نگفتن آخرین بار گفتیم زن گریه کرد مادرم گفت دیگه هیجی نگیم بعد فهمیدم دختره شوهرش فوت شده با دوتا بچه اومده خانه پدرش از اون به بعد هیچی نگفتیم ولی صدا میاد خوب 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بله دقیقان درسته اونورز درگیر کاری بودیم صدا هم میدومد ولی اونقدر درگیر کار بودم ۱ دقیقه متوجه نشدم ...

بارها پیش اومده سر و صدای زیادی بوده ،ولی نمیشه که مدام به بقیه تذکر داد،یه موقع به خودم میگم الان شرایط همینه ،باید بهش عادت کنی ،سخت هست ولی کم کم عادت می کنید 

یکی رو میشناختم قدیما خونشون کنار ریل راه آهن بود وقتی قطار رد میشد خونه اینا میلرزید ،برای ما که روز اونجا بودیم اون سر و صدا  و لرزش زیاد بود ولی اونا می گفتند ما عادت کردیم ،شب هم با این صدا مشکلی نداریم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ای بابا اون هم از ویلایی

به خدا از اپارتمانی هم بدتره دوچرخه توپ اسباب بازی هرچی دارن ریختن توی حیاط بازی میکنن بچه های خودشون ۳ تا هستن ماله بقیه خواهر وبرادراش هم میان چون خونه ویلایی میگن اینجا حیاط داره یکسره بازی میکنن

بارها پیش اومده سر و صدای زیادی بوده ،ولی نمیشه که مدام به بقیه تذکر داد،یه موقع به خودم میگم الان ش ...

بله درسته ما هم تدرکر دادیم اون ها هم قبول کردن ولی صدا بچه میاد بعد ها فهمیدم بچه ها پدرشون فوت کردن دیگه نگفتیم ولی صداشون میاد 

ریل قطار برام جالب بود😂😂

اکانت ۳ نفره مون💞🤪