هفت ماه میشه ازدواج کردم،نامزد نموندیم،هردو ازدواج دوممونه،بعد تو پاگشا اصلا خانواده منو دعوت نکردن ،الان برادر شوهرم نامزد کرده دختره رو با خانوادش دعوت میکنن حتی تو دوتا مهمونیاشون ما نبویم کار شوهرم ماموریتیه با همه هماهنگ میکنن بعد آخر به ما میگن میفهمن شوهرم نیس عوض نمیکنن،انتظار دارن من تنها برم که منم نمیرم شوهرم ماموریته میرم خونه مامانم،به شوهرم میگم من از بته عمل اومدم خانواده نداشتم یا چرا وقتی تو نیستی مهمونی میگیرن،حالا انتظار دارن دارن منم پاگشاشون کنم ،جا داره به نظرتون اصلا دلم راضی نیس بخوام دعتوشون کنم،خیلب ناراحتم
خب شما اگه دوست داری بعدا با جاری رفت و آمد داشته باشی، باید پاگشاش کنی دیگه، رفتار خانواده ی همسرت به اون ربطی نداره، ولی خب تو بقیه موارد حق با شماست.
برا منم خواهر شوهرم تولد گرفته بود زنگ زد همسرمو دعوت کرد به من زنگ نزد عقدیم هنوز من تو خونه پدرمم منم رفتم از کادوهایی که مادرشوهرم سر عقد ما جمع کرده بود با شوهرم از خونشون برداشتم براش کادو بردم
جاریت مقصر نیست خودتو اول کاری با اون درگیر نکن که ، حانواده شوهرت ادم نیستن توام کم محلیشون کن مثل خودشون باش تو دعوت کردن و اینا ،ناراحتم نکن خودتو هر چی ریخت اینجور افرادو کمتر ببنی برای زندگیت و اعصابت خیلی بهتره باور کن