2777
2789
عنوان

مورد تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 62 پست
عجیب بود نبود؟

آره منم اولش حس کردم تناقض داره حرفاش

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیز من

باید همون دفعه اول میگفتی

ک الان خیالش راحت نشه  و تکرار نکنه

با گریه به مامانت بگو

همه چیو بگو

اینم بگو ک خواستم خودمو بکشم (دوراز جونت)

ک نریزن سرت

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
کلا یجوری صحبت کردهفیکه

ی سوال 

مگه کنکور بعد از امتحانات نهایی برگزار نمیشه؟

من که یادمه اینجوری بود 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

سلام عزیزم از نظرم بهترین کار بیانش با مادرته

نهایتا اگر به گوش پدر و برادرت برسه در همین حد که ادم چشم پاکی نیستن و لطفا رفت و امد رو کمتر کنیم، منم باهات موافقم که کاملا موضوع رو مطرح نکنی 

چقدر خوبه بری مشاور و باهاش صحبت کنی

اوناییکه از ترس به خانوادشون نمیگن ، باعث میشن این متجاوزها پررو تر بشن و بازم تکرار کن ،  نترس اول به مادرت بگو ، اگه کاری نکرد به بابات یا داداشت بگو 

بعضی مادرها هم ترسو هستن کاری نمیکنن ، به بابات اینجوری بگو که هیز هست و یه بار بهت دست زده دیگه نگو کل بدنتو دست زده ، بزار بابات بفهمه برادرش چه آشغالیه مراقبت باشه

🥀

اره یکبار سال دهم یکبار هم امسال دارم نابود میشم اینقدر دختر خوبی بودم جوری شده رو همه شک دارم میترس ...

چرامیگی دخترخوبی بودم مگه بخودت شک داری.... کارزشت اون ربطی بتونداره بعدشم چطورشماروتنهاگیرمیاره خب وقتی تنهایی دروبازنکن براش

ارهاین‌گفته کنکورو عالی دادمبعدش گفته امسال دوازدهمم

گفت کنکور دادم فقط مونده بود امتحانات نهایی 

من اینو خوندم خیلی تعجب کردم 

آره کنکور اردیبهشت بود یه کنکور دیگه هم تیر ، هر کدوم از این کنکور ها بهتر می‌دادی بالاتر رو برات می ...

ی جا گفته کنکور دادم

ی جا گفته دوازدهمم امسال

💔🖤پێی بڵێن بە سە ر هاتم کرا به چیرۆک🖤💔

اینو ولشمن باید بدونم آخرش دوازدهمه یا نه😶😂

😶