2777
2789
عنوان

مورد تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 62 پست
سوال منم هس

ببین من از این کسایی نیستم دنبال این باشم که بازدید کننده زیاد باشه من روانم خوب نیس اصلا برام مهم نیست اینجور چیزا فقط خواستم یکم راهنماییم کنین حالم خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار ولی رابطه نبود چون حتما میترسید بعد جالبه این متاهل هم هست به همسرش خیانت کرده دوست دارم برم ب ...

واااای

طفلک خانمش....

نه به خانومش نگو...

فقط به مامان خودت بگو...بزار مامانت تصمیم بگیره چیکار کنه

نترس برو بگو ...کثافت لاشییییی ناموس سرش نمیشه؟اگه میترسیدم چطور باید به مامانت بگو برو پیش مشاور... ...

اره میخوام برم پیش مشاور اگ به مانم بگم به بابام میگه واویلا بخدا اگه دادشام بفهمن میدونم میزنن میکشنش چون قضیه ناموسی بخاطر همین میترسم 

واااایطفلک خانمش....نه به خانومش نگو...فقط به مامان خودت بگو...بزار مامانت تصمیم بگیره چیکار کنه

اره ممنونم ازتون حالم خوب کردین واقعا میگم اگر لاقل نامحرم بود باهش کنار میومدم نمیزاشتم اینقدر فکر نمیکردم داغون بشم ولی این عموم محرم منه چرا اینکار کرد

اره میخوام برم پیش مشاور اگ به مانم بگم به بابام میگه واویلا بخدا اگه دادشام بفهمن میدونم میزنن میکش ...

آره اینارو باید مادرت کنترل کنه 

نهایتا به بابات بگه عموت خیلی بد بهت نگاه میکنه بعد اگه خواست کم کم بهش بگه چیشده

گفتی کنکور دادیالان میگی تازه سال دوازدهمی؟!!

هعی خدایا😶🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم