2777
2789
عنوان

مورد تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 62 پست
ی سوال مگه کنکور بعد از امتحانات نهایی برگزار نمیشه؟من که یادمه اینجوری بود

عزبزم این طرح جدید یک کنکور فرهنگیان قبل نهایی ها هست کع اردیبهشت یک کنکور هم تیر هست کلا ۲ تا کنکور میگیرن که من موقع امتحانات نهایی چنین اتفاقی برام افتاد و بعد کنکور فرهنگیان قبل کنکور تیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهاین‌گفته کنکورو عالی دادمبعدش گفته امسال دوازدهمم

عزیزم یک کاربری ازم پرسیده بود کی اتفاق افتاده گفتم دهم و دوازدهم من کنکوری سال گذشته بودم بخاطر همین گفتم دوازدهم هییی

حتما حتما به یک ادم امن بگو کسی که بهش اعتماد داریاصلا تقصیر تو نبوده این یه اتفاقه تو پاکی و کاری ن ...

واقعا قبلش ذهنیتم خیلی خوب بود ولی الان کلا نسبت به همه مردا شک دارم میترسم در اتاقم قفل میکنم میترسم اون کاری کرده حتی از داداش بابام هم بترسم😔😔

سلام عزیزم از نظرم بهترین کار بیانش با مادرتهنهایتا اگر به گوش پدر و برادرت برسه در همین حد که ادم چ ...

خیلی ممنونم ازتون مرسیی اره دیگه با مانم میرم پیش مشاور همونجا به مشاور میگم که مانم بفهمه چه چیزی تحمل کردم

اوناییکه از ترس به خانوادشون نمیگن ، باعث میشن این متجاوزها پررو تر بشن و بازم تکرار کن ، نترس اول ...

دقیقااا تازه متاهل بچه داره ۴ تا من فکر میکردم عمومه چقدر دوسش داشتم ولی خیلی من ساده بودم اینجور فکر میکردم خیلی بی ناموس بود 😔

چرامیگی دخترخوبی بودم مگه بخودت شک داری.... کارزشت اون ربطی بتونداره بعدشم چطورشماروتنهاگیرمیاره خب ...

نه من الان هم میدونم دختر خوبیم چون هیچ چیز تقصیر من نبود 

تقصیر من نبود ک اون عموم اینکار کرد ولی اونجا که گفتین چرا در باز کردی اومده بود لباس ها بچه اش ببره من که فکر نمیکردم اینکار کنه چون میگفتم بزرگ شدم اینکار نمیکنه

سلام وقت بخیر 

اگه واقعا نیاز به مشاوره‌ و تراپیست داری من رایگان میتونم کمکت کنم نترس این اتفاق برای خیلی ها افتاده و قابل درمان 

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی 

سلام وقت بخیر اگه واقعا نیاز به مشاوره‌ و تراپیست داری من رایگان میتونم کمکت کنم نترس این اتفاق برای ...

سلام اره وای ممنونم میشه کمکم کنید واقعا خیلی از نظر روح روانی داغون شدم🙏🏻

سال ۴۰۰چکار کرد..خیلی شرایط سختیه

یادمه کلاس دهم اولین بار بود بعد دست به بدنم زد منم فقط گریه میکردم بچه بودم نمیدونستم ولی خیلی تاثیر بدی تا الان رو روح روانم گذاشته انشالله برا هیچ دختری پیش نیاد😔

سلام اره وای ممنونم میشه کمکم کنید واقعا خیلی از نظر روح روانی داغون شدم🙏🏻

درخواست قبول کن بهم پیام بده عصر یا شب وقتم آزاد 

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی